fbpx
Сьогодні
14:58 01 Лис 2023

У столиці обмежили максимальну швидкість для водіїв: що нового

Фото: З відкритих джерел

Відсьогодні, 1 листопада, і до кінця квітня у столиці країни ввели єдиний швидкісний режим для автомобілістів. Швидкість руху транспортних засобів містом тепер не повинна перевищувати 50 кілометрів на годину.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Київську міську державну адміністрацію (КМДА).

"З 1 листопада до 1 квітня у столиці запроваджено єдиний швидкісний режим – швидкість руху містом обмежується до 50 км/год, окрім ділянок, де дозволена швидкість є нижчою", зазначили у заяві.

В адміністрації підкреслили, що на дільницях, де у попередній період було дозволено швидкість 80 км/год, вже прибрали знаки обмеження швидкості "80".

Мова йде про 10 ділянок доріг, де вже змінили вулично-дорожню мережу міста. Нагадаємо, що там з 1 квітня по 31 жовтня була дозволена швидкість до 80 км/год.

  • Набережне шосе (від Поштової площі до Наддніпрянського шосе);
  • Наддніпрянське шосе;
  • вул. Саперно-Слобідська (після розвороту за вул. Миколи Грінченка до Південного мосту);
  • Столичне шосе (до вул. Академіка Заболотного);
  • просп. Миколи Бажана від Південного мостового переходу до Харківської площі (у зворотному напрямку від Харківської площі до Дніпровської Набережної);
  • просп. Воскресенський (від вул. Воскресенської до вул. Алішера Навої);
  • просп. Романа Шухевича (від Північного мосту до вул. Оноре де Бальзака);
  • просп. Степана Бандери (від Оболонського проспекту до Північного мосту);
  • вул. Набережно-Рибальська (від Гаванського мосту до вул. Електриків);
  • Автодорога Р-69 (від ресторану "Яхта Київ" (вул. Богатирська, 26-А) до межі м. Києва; за винятком ділянки біля світлофорного об'єкта).

У міськраді закликали, водіїв бути обережними та дотримуватися швидкісного режиму.

Нагадаємо, 25 жовтня на столичній вулиці Велика Васильківська водій легкової машини не впорався з керуванням та наїхав на 2-х пішоходів, які стояли на зупинці громадського транспорту.

Також поліціянти повідомили про підозру водію, який, за даними слідства, скоїв наїзд на військового на блокпосту в Києві у ніч проти 22 жовтня. Від отриманих травм військовослужбовець помер.

Окрім того, встановлення на дорогах Києва "берлінських подушок" замість "лежачих поліцейських" обговорили у межах першої за два роки "Київської майстерні міста" представники громадськості та КМДА.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: