fbpx
Сьогодні
22:24 22 Жов 2023

Смертельна ДТП на блокпосту в столиці: водію оголосили підозру

Фото: Національна поліція України

Поліціянти повідомили про підозру водію, який, за даними слідства, скоїв наїзд на військового на блокпосту в Києві у ніч проти 22 жовтня. Від отриманих травм військовослужбовець помер.

Про це повідомляє поліція Києва, пише Рубрика.

За кермом автомобіля Honda, який вночі в неділю, 22 жовтня, на в'їзді до Києва збив на смерть військового, перебував адвокат.

"За кермом легковика, який збив на смерть військовослужбовця, перебував 45-річний приватний адвокат з Києва", – повідомили джерела ЗМІ.

Чоловіка підозрюють у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинили смерть — ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Йому вручили клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Винному загрожує до восьми років позбавлення волі.

Загиблим виявився 47-річний військовослужбовець добровольчого формування територіальної громади.

Раніше поліціянти повідомляли, що на момент вчинення автопригоди водій 1978 року народження перебував у тверезому стані.

Нагадаємо, подія сталася у ніч проти 22 жовтня близько 00:30 на блокпосту при вʼїзді до столиці.

У Деснянському районі Києва на в'їзді до міста автомобіль збив на смерть військовослужбовця. Попередньо, водій легковика в умовах туману попереду побачив вантажний автомобіль та різко загальмував.

Далі він не впорався з керуванням та виїхав у крайню праву смугу для руху, де наїхав на військового, 1976 року народження, якій ніс службу на блокпосту.

За попередньою інформацією, водій "хонди" рухався в напрямку Броварського проспекту по другій смузі з трьох наявних.

Довідка

Нагадаємо, що у ніч на 26 травня голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир збив на смерть нацгвардійця на блокпосту в столиці.

Судді, який у стані алкогольного сп'яніння на смерть збив військового Національної гвардії біля блокпоста, продовжили арешт ще на 2 місяці.

Окрім того, також аварія сталася на блокпосту поблизу станції метро "Святошин" у Києві після 12 години ночі 25 липня. 

23-річний водій на великій швидкості скоїв наїзд на двох військових Нацгвардії, які несли службу на блокпосту. Далі автомобіль протаранив ще дві припарковані машини, в одній з яких знаходився військовий ТЦК. Водія взяли під варту на 2 місяці без права внесення застави.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: