fbpx
Сьогодні
15:25 06 Жов 2023

Uber надав 30 тисяч безоплатних поїздок для вчителів та батьків дітей з особливими освітніми потребами

English version here

У чому проблема? 

Спеціальні заклади освіти для дітей з особливими освітніми потребами часто знаходяться на значній відстані від дому вчителів та родин, що змушує їх витрачати чимало часу та грошей на щоденний маршрут. В часи війни це завдання ускладнюється повітряними тривогами та ворожими обстрілами, а також додатковим стресом, який переживають і вчителі, й діти. 

Яке рішення?

Починаючи з грудня 2022 року, Uber забезпечує поїздками батьків та фахівців інклюзивно-ресурсних центрів (ІРЦ) установ для дітей з особливими освітніми потребами. В межах ініціативи педагоги та родини у Києві, Дніпрі, Львові, Одесі, Луцьку, Чернівцях та Вінниці можуть діставатися до закладів освіти безоплатно, користуючись промокодами Uber. 

Як це працює?

Промокоди на поїздки UberX, що надають 100% знижку та покривають до 30 поїздок на місяць, поширюються серед освітніх закладів Міністерством освіти та науки України в межах Меморандуму про співпрацю та взаєморозуміння, укладеного з Uber. 

"Uber гордий бути разом з українцями у цей непростий час. Наш пілотний проєкт у Києві показав високий попит на таку допомогу, тож ми розширили ініціативу до семи українських міст та готові впроваджувати її у нових містах, якщо у цьому буде потреба", коментує Метью Девлін, керівник міжнародних зв'язків Uber. 

Рубрика:
Авто

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: