fbpx
Сьогодні
13:45 25 Жов 2023

У столиці легковик вилетів на зупинку громадського транспорту: є травмовані

Фото: Фейсбук / Поліція Києва

25 жовтня на столичній вулиці Велика Васильківська водій легкової машини не впорався з керуванням та наїхав на 2-х пішоходів, які стояли на зупинці громадського транспорту.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Facebook поліції Києва.

"Попередньо встановлено, що 27-річний водій автомобіля "Тойота Авенсіс" рухаючись по проїжджій частині, не впорався з керуванням та виїхав на тротуар. У результаті здійснив наїзд на двох пішоходів, які стояли на зупинці громадського транспорту", повідомили поліціянти.

Як розповіли правоохоронці, потерпілі отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості – на цей час медики надають їм необхідну допомогу.

Київ, авто на зупинці

Фото: Фейсбук / Поліція Києва

За даними поліції, керманич авто пройшов перевірку на стан сп'яніння за допомогою приладу Драгер, результат якого показав, що водій був тверезий.

Поліціянти зауважили, що за фактом ДТП розпочато кримінальне провадження щодо порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Вирішується питання щодо повідомлення водієві про підозру. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що встановлення на дорогах Києва "берлінських подушок" замість "лежачих поліцейських" обговорили у межах першої за два роки "Київської майстерні міста" представники громадськості та КМДА.

Довідка

Нагадаємо, що у ніч на 26 травня голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир збив на смерть нацгвардійця на блокпосту в столиці.

Судді, який у стані алкогольного сп'яніння на смерть збив військового Національної гвардії біля блокпоста, продовжили арешт ще на 2 місяці.

Окрім того, також аварія сталася на блокпосту поблизу станції метро "Святошин" у Києві після 12 години ночі 25 липня. 

23-річний водій на великій швидкості скоїв наїзд на двох військових Нацгвардії, які несли службу на блокпосту. Далі автомобіль протаранив ще дві припарковані машини, в одній з яких знаходився військовий ТЦК. Водія взяли під варту на 2 місяці без права внесення застави.

Також поліціянти повідомили про підозру водію, який, за даними слідства, скоїв наїзд на військового на блокпосту в Києві у ніч проти 22 жовтня. Від отриманих травм військовослужбовець помер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: