fbpx
Сьогодні
17:39 09 Жов 2023

EPAM запрошує охочих розпочати кар'єру в ІТ на Junior Conference

У чому проблема?

 ІТ-індустрія приваблива для багатьох через її стабільність, можливості для професійного зростання та конкурентоспроможну заробітну плату. Попри певне зниження попиту, цікавість до галузі зберігається, і відкритим залишається питання: «Якими мають бути перші кроки, аби потрапити в ІТ?».

Яке рішення?

10 листопада відбудеться традиційна конференція від EPAM University для охочих розпочати свою кар'єру в ІТ. Більше ніж 10 експертів ключових ІТ-спеціальностей розкажуть, з чого починати і як скласти свою дорожню карту в професії – від ідеї до першого проєкту. Учасники зможуть поставити свої питання.

Як це працює?

Спеціалісти-практики включили у свої виступи теми, які найбільше цікавлять початківців: як змінити професію, яку мову програмування вибрати, що вивчати, де практикуватися та як отримати першу роботу. Вони зібрали максимум актуальної та прикладної інформації про старт кар'єри за напрямами Java, Front-End, .NET, Data&Analytics, Software Testing, Test Automation, DevOps, Business Analysis та інших. Участь у заході буде особливо корисна студентам та тим, хто вже має попередній досвід в інших професіях, але прагне дізнатися більше про різні ІТ-напрямами, щоб розвиватися у галузі технологій. Також на конференції учасників чекають:

  • Спеціальний гість конференції — Lukasz Fliegel, Lead Software Engineer at EPAM Poland з порадами, які допоможуть успішно пройти технічне інтерв'ю в міжнародну компанію (мова презентації – англійська)
  • Практичні рекомендації від досвідченого рекрутера: як підготуватися до співбесіди; що не варто писати, а що обов'язково вказувати в CV; які питання і навіщо ставлять рекрутери під час співбесіди
  • Розіграш трьох індивідуальних консультацій із рекрутером для аналізу резюме або профілю в LinkedIn
  • Брендовані подарунки від ЕРАМ University за активну участь в конференції

Запис конференції буде доступний всім зареєстрованим учасникам, але поставити питання експертам можна лише в прямому ефірі. Конференція відбудеться в онлайн форматі. Участь – безоплатна.

Час проведення: 11:00-18:00, можливим є внесення змін. За цим та іншими оновленнями щодо конференції варто слідкувати в телеграм каналі EPAM University.

Зареєструватися та ознайомитися з програмою EPAM Junior Conference можна за посиланням.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: