fbpx
Сьогодні
Анонс 16:14 08 Вер 2023

Українських ветеранів і членів їхніх родин запрошують на безкоштовні освітні програми з ІТ

Проєкт «ІТ для ветеранів та їх родин» продовжує знайомити бажаючих зі спеціалізаціями в ІТ

14 вересня о 19:00 відбудеться друга онлайн-зустріч з серії подій для ветеранів, ветеранок та їх близьких в рамках проєкту «IT для ветеранів». Участь буде корисною для новачків, які хотіли б більше дізнатися про освітні та кар'єрні можливості в ІТ-сфері. Проєкт реалізовується спільно Міністерством у справах ветеранів України та ІТ-компанією EPAM Україна.

Темою заходу обрали «Спеціалізації в ІТ». Цього разу учасники дізнаються більше про таке:

  • що таке ПЗ і що означає "розробити програмний продукт" на практиці?
  • як виглядає команда, яка розробляє програмне забезпечення, і які стереотипи існують щодо цього?
  • які ролі та спеціалізації бувають на проєктах?

Спікерка заходу – Катерина Прохур, EPAM Business Analytic, яка має понад 15 років досвіду в ІТ-сфері. Катерина була залучена до роботи в більш ніж 100 проєктів в галузі нерухомості, інвестування, ринку фінансових операцій, керування ризиками тощо.

Зареєструватися на зустріч можна за посиланням до 13 вересня. Тривалість зустрічі – 1 година. Всі події ініціативи «ІТ для ветеранів, ветеранок та їх родин» – безкоштовні.

Також у вересні стартувало навчання за напрямом «AWS Cloud Practitioner Essentials for Veterans», яке знайомить учасників з хмарними технологіями, і буде тривати до кінця місяця. Реєстрація на поглиблену програму «Architecting on AWS for Veterans» ще триває. Обов'язковою умовою є знання англійської на рівні В1+ та володіння технічними знаннями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: