fbpx
Сьогодні
Анонс 12:18 06 Вер 2023

AUK та EPAM запрошують опанувати професію IT Product Manager

Восени в American University Kyiv можна здобути спеціальність IT Product Manager. Онлайн курс триватиме 13 тижнів та підійде тим, хто прагне розібратися в продуктовому менеджменті  від розуміння потреб користувача та створення ідеї до пітчингу продукту. Програма стартує вже 18 вересня, а до викладання залучені експерти компанії ЕРАМ.  

Передумови: Хоча професія Product Manager вже досить відома, втім на практиці часто функції такого менеджера виконують самі підприємці, бізнес-аналітики, маркетологи чи проєктні менеджери. Курс же пропонує структурований підхід до фаху та дозволить детальніше заглибитися у всі аспекти цієї професії. Програма підійде як новачкам у продуктовому менеджменті, так і досвідченим спеціалістам. А також зацікавить Product Owners, підприємців, стартаперів, фахівців з маркетингу та продажів, проєктних менеджерів та UX/UI дизайнерів. 

Викладачі  — експерти компанії EPAM, партнера American University Kyiv, яка є визнаним лідером у сфері цифрових, інженерних та консалтингових послуг. Викладачі мають понад 10 років досвіду роботи в ІТ-індустрії та займають керівні посади в компанії. Вони поділяться практичними підходами до створення та розвитку продуктів, якими користуються мільйони у всьому світі.

Програма курсу складається з 11 модулів та охоплює  продуктове мислення та менеджмент, розробка ідеї продукту, використання ШІ в управлінні та інші теми. Детальніше про курс за посиланням.

Навчальний процес передбачає онлайн-сесії з інструкторами, самостійну роботу з навчальними матеріалами, практичні завдання, які базуються на реальних ІТ кейсах, а також зворотний зв'язок від викладача.  

Після завершення курсу студенти, які успішно склали тест, отримають сертифікат від American University Kyiv. А, головне, розумітимуть принципи управління продуктом, вмітимуть створювати стратегії запуску та маркетингу, готувати звіти та розробляти дорожню карту. Крім того, вони володітимуть ефективними інструментами збору фідбеку для швидкого вдосконалення та масштабування продукту. 

  • Зареєструватися на курс можна до 18 вересня за посиланням. Єдиними вимогами до кандидатів є бажання бути ефективним IT Product Manager та володіти англійською на рівні В2 і вище. Вартість навчання складає 590$.

AUK та EPAM запрошують опанувати професію IT Product Manager

American University Kyiv (АЮК) — приватний університет, який пропонує вищу освіту в галузі ІТ, бізнесу та менеджменту. Навчальна програма побудована за стандартами Arizona State University, одного з найбільших та найінноваційніших університетів США. Студенти АЮК навчаються виключно англійською мовою та можуть отримати дипломи українського та американського зразка. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: