fbpx
Сьогодні
Відео 16:21 21 Вер 2023

Опублікували перші супутникові знімки удару по командному пункту ЧФ росії в Криму

Фото ілюстративне

З'явилися перші супутникові знімки після удару по командному пункту ЧФ рф біля селища Верхньосадове в тимчасово захопленому Криму.

Про це повідомляють "Схеми" (проєкт Радіо Свобода) в Телеграмі, інформує Рубрика.

"На свіжих супутникових знімках Planet Labs за 21 вересня видно, що внаслідок вибухів 20 вересня на цій території було пошкоджено щонайменше одну будівлю, частина якої була знищена. Про це повідомляють журналісти "Схем". Згідно з Мапою військових об'єктів Радіо Свобода там розміщено 744-й Центр звʼязку Командування ЧФ РФ", – йдеться у повідомленні.

Довідка

Як повідомляла Рубрика, ЗСУ вранці 20 вересня завдали успішного удару по командному пункту Чорноморського флоту російських загарбників біля Верхньосадового поблизу тимчасово окупованого Севастополя.

Місцеві пабліки зазначають, що в Інкермані знаходиться головна нафтобаза Чорноморського флоту рф.

Пізніше СтратКом ЗСУ повідомив, що вранці 20 вересня ЗСУ завдали успішного удару по командному пункту Чорноморського флоту окупантів біля Верхньосадового.

В українській розвідці, коментуючи повідомлення про вибухи, заявили, що "триває планова робота" по військових об'єктах на півострові.

"Уранці 20 вересня ЗСУ завдали успішного удару по командному пункту Чорноморського флоту окупантів біля Верхньосадового", – йдеться у повідомленні СтратКому ЗСУ.

Останнім часом в Криму все частіше трапляються вибухи. Окупанти постійно заявляють про нібито успішні відбиття атак безпілотників чи ракетних ударів.

Проте в ніч на 13 вересня в Севастополі "прилетіло" по судноремонтному заводу ім. С. Орджонікідзе. Там на ремонті перебували великий десантний корабель "Мінськ" та підводний човен "Ростов-на-Дону".

Окрім того, 14 вересня Сили оборони вдарили по двох патрульних кораблях країни-агресора Росії проєкту 22160 типу Василий Быков у південно-західній частині Чорного моря, вони зазнали пошкоджень. Для спецоперації використовували морські дрони.

Додамо, секретар РНБО Олексій Данілов заявляв, що Україні доведеться "викурити" росіян з Криму, якщо вони не підуть з півострова самостійно.

У ніч на 21 вересня Служба безпеки України у координації з Воєнно-морськими силами завдали удару по військовому аеродрому "Саки" в окупованому Криму ударними дронами, а потім українськими ракетами "Нептун". Вони серйозно зашкодили техніку окупантів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: