fbpx
Сьогодні
14:44 12 Вер 2023

Київська філія "Газмережі", працюючи, допомагає ЗСУ та здає кров

У другу неділю вересня у Київській філії "Газмережі" відзначили професійне свято День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. У компанії розповіли як газовики працюють та допомагають ЗСУ

Про це повідомляє Рубрика.

Цьогоріч виповнилося тридцять років, від Указу першого Президента України про впровадження Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості, яке відзначається у другу неділю вересня.

Газовики Київщини, професіонали великої газової родини, з 1 вересня – національного оператора ТОВ "Газмережі України", відповідно до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг № 1596.

У Київській філії "Газмережі" відзначили професійне свято, нагороджуючи Почесними грамотами та подяками за сумлінну працю, професійність – кращих працівників. Обговорили цінності, яким у роботі слідує компанія та яку візію має.

Газовики не лише професіонали – патріоти країни, активно допомагають передовій, Збройним силам України. У вересні 2022 року долучилися до національної кампанії "Твоя кров може воювати" і за рік здали 255 літрів крові на потреби військових шпиталів.

Київська філія "Газмережі" – лідер серед газорозподільних компаній країни. Протяжність газопроводів сягає 44 тисяч кілометрів. Колектив налічує майже 4 тис. працівників. Газовики Київщини активно впроваджують новітні технології та ефективні рішення у газорозподільну галузь.

Я повідомлялось раніше, "ГАЗМЕРЕЖІ" відтепер нараховують 4 млн клієнтів: компанія надаватиме послуги ще в трьох областях.

Нагадаємо, Україна не вестиме перемовини про продовження контракту з росією на транзит газу після його завершення.

Також повідомлялось, що АТ "Укргазвидобування", що належить до групи "Нафтогаз", відкрило нове родовище газу, запаси якого можуть сягати мільярда кубометрів блакитного палива.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: