fbpx
Сьогодні
Новини компаній 15:55 01 Вер 2023

"ГАЗМЕРЕЖІ" відтепер нараховують 4 млн клієнтів: компанія надаватиме послуги ще в трьох областях

"ГАЗМЕРЕЖІ" динамічно об'єднують країну та забезпечують стабільною доставкою газу все більше українців.

Про це інформує Рубрика.

Так, із 1 вересня 2023 року національний оператор, згідно з Постановою НКРЕКП №1596 від 31 серпня 2023 року, почав розподіляти газ ще в трьох областях – Київській, Житомирській та Львівській. Дію попередніх ліцензіатів АТ "Київоблгаз", АТ "Житомиргаз" і АТ "Львівгаз" відповідно припинено.

У зв'язку з розширенням меж господарської діяльності клієнтський простір компанії зріс одразу з 2-х до 4-х млн.

Місія "ГАЗМЕРЕЖІ" – розбудова надійної партнерської взаємодії з кожним споживачем. А індивідуальний комфорт – наскрізний принцип роботи ліцензіата. Турбуючись про нових клієнтів, національний оператор забезпечив безперебійний і легкий перехід на обслуговування та повну консультаційну підтримку.

Окрім покращення сервісу, управляюча компанія пліч-о-пліч із новоутвореними Київською, Житомирською та Львівською філіями займатиметься модернізацією газорозподільної мережі у відповідних областях. Першочергові завдання – стала робота інфраструктури та підготовка до опалювального сезону з урахуванням викликів військового стану.

Зазначимо:

  • Станом на сьогодні компанія надає послуги, згідно з усіма ліцензійними вимогами в Кіровоградській і Харківській областях, місті Харків, місті Дніпро та Дніпровському районі, а також місті Кривий Ріг і Криворізькому районі.
  • Інтереси жителів усіх зазначених територій під захистом держави, Групи Нафтогаз і національного оператора.

Нагадаємо, Україна не вестиме перемовини про продовження контракту з росією на транзит газу після його завершення.

Також повідомлялось, що АТ "Укргазвидобування", що належить до групи "Нафтогаз", відкрило нове родовище газу, запаси якого можуть сягати мільярда кубометрів блакитного палива.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: