fbpx
Сьогодні
13:51 06 Тра 2023

Ватажок пвк "вагнер" заявив, що позиції в донецькому Бахмуті передасть кадировцям

Засновник пвк"вагнер" євген пригожин повідомив, нібито передасть позиції своїх бойовиків у Бахмуті воякам глави Чечні рамзана кадирова.

Про це пише Рубрика, посилаючись на пресслужбу Пригожина.

"Я дякую Рамзану Ахматовичу за те, що він погодився, маючи, найімовірніше, можливості для отримання всього необхідного і всі необхідні ресурси, встати в Бахмут на наші позиції.

Я вже зв'язуюся з його представниками, щоб передачу позицій почати здійснювати негайно, для того, щоб 10 травня, о 00.00, рівно в той момент, коли за нашими розрахунками ми повністю вичерпаємо свій бойовий потенціал, на наші місця встали наші бойові товариші й продовжили штурм населеного пункту Бахмут", зазначив ватажок вагнерівців.

Пригожин каже, що нібито в Бахмуті під контролем ЗСУ залишилося "трохи більш як два квадратні кілометри".

Нагадаємо, що 5 травня Пригожин у листі до керівництва Міноборони рф заявив, що виведе найманців ПВК "Вагнер" з Бахмута з 10 травня.

Він стверджує, що причина такого кроку полягає в тому, що Міноборони рф не дає його бойовикам достатню кількість боєприпасів. Тому він не хоче, щоб через це його люди були "приречені на безглузду загибель".

У Збройних силах України скептично ставляться до заяви ватажка пвк "вагнер" євгенія пригожина, що буцімто бойовики почнуть вихід з Бахмута 10 травня.

Пізніше Кадиров запропонував свою допомогу в окупації Бахмута.

Нагадаємо, що в ISW вважають, що командування армії рф змінило пріоритет: замість захоплення Бахмута готуються до контрнаступу ЗСУ

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: