fbpx
Сьогодні
13:56 05 Тра 2023

"М'ясник Маріуполя" мізінцев вирішив перейти до пвк "вагнер", – росЗМІ

Фото: Wikipedia.org

Відправлений у відставку заступник міністра оборони рф генерал-полковник михайло мізінцев, якого називають "м'ясником Маріуполя", прийняв пропозицію євгена пригожина перейти в пвк "вагнер".

Про це повідомляє російське інформагентство "Национальная служба новостей / НСН".

"пригожин запросив, а він (мізінцев – ред.), звільнений, погодився на це… Я думаю, що він… виконуватиме бойову роботу, хороший штабіст, усе життя цим займається. Я думаю, що він принесе реальну користь", – розповів НСН ексглавком сухопутних військ рф, генерал армії Володимир Болдирєв.

За даними Телеграм-каналів російських військкорів, у пвк "вагнер" мізінцев також працюватиме над системою забезпечення.

Напередодні генерала бачили на базі підготовки ПВК. Передбачається, що в мізінцева залишилися товариські контакти з генералами генштабу зс рф. Є розрахунок, що це допоможе у системі забезпечення "вагнера" боєприпасами.

Наприкінці квітня повідомлялося, що мізінцева звільнено з посади заступника міністра оборони рф із матеріально-технічного забезпечення, на яку він був призначений тільки у вересні 2022 року.

Раніше українські військові стверджували, що торік навесні мізінцев керував облогою Маріуполя, внаслідок чого за ним закріпилося прізвисько "м'ясник Маріуполя".

ГУР МОУ так писало про ті події: "михайло мізінцев – генерал-полковник, начальник Національного центру управління обороною російської федерації, моральний виродок та один зі злочинців, відповідальних за знищення Маріуполя та маріупольців".

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: