fbpx
Сьогодні
09:15 15 Сер 2021

"Києве, мий" заявили, що Alyona Alyona забула про свою обіцянку після відмивання Софійської площі: реперка відповіла

В організації "Києве, мий", які займалися відмиванням Софійської площі після дрифту Red Bull та Alyona Alyona, заявляють, що реперка порушила свою обіцянку.

Про це вони зазначили на своїй сторінці у Facebook.

У "Києве, мий" зазначають, що на прибирання 11 серпня вони приїхали о дев'ятій: розвантажили обладнання та інструменти, підвели воду і почали мити.

"Коли, ближче до вечора, спочатку компанія Біосфера, а потім і команда Alyona Alyona під'їхали, щоб досягти якихось своїх цілей, необхідність використання води для миття стала для них сюрпризом", – розповідають активісти.

Зазначається, що обидві організації звернулися за водою до "Києве, мий", отримали її, і щиро обіцяли згадати у своїх дописах.

"Ввечері Біосфера опублікувала пост, як відмила майже все і подякувала Альоні за прийом естафети, а Альона в своєму дописі похвалила за титанічний труд саму себе та подякувала Ред Булл", – повідомили в громадській організації.

Чекати на відповідь Alyona Alyona довго не довелося. Реперка відповіла в коментарях до допису, що вдячна за надану воду й активістам пропонували за неї заплатити. Врешті, за словами співачки, команда Alyona Alyona надала 20 літрів палива для миючої машини, про які в "Києве, мий" не вказали.

Відповідь Альона Альона

Нагадаємо, у вівторок, 10 серпня, реп-виконавиця Alyona Alyona, а також коментатор кіберспортивних змагань Віталій Волочай взяли участь у зйомках дрифта на Софійський площі, організованих компанієї RedBull. Після заїздів на покритті залишилися чорні сліди, а КМДА звернулася до поліції, адже організатор не отримав дозволу для проведення події. Крім того, наразив на небезпеку пішоходів, адже місце заїздів не було огородженим.

Прокуратура в рамках розслідування справи вилучила два автомобілі, які брали участь у дрифті.

Компанія Red Bull UA вибачилася перед жителями Києва та столичною владою за екстремальну відеозйомку, внаслідок якої було зіпсовано бруківку на Софійській площі.

Прибиранням бруківки, за даними КК "Київавтодор", на замовлення Red Bull UA займається приватна клінінгова компанія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: