fbpx
Сьогодні
Можливості 19:00 23 Лют 2022

10 стипендійних місць: "Рубрика" разом з MDF запускає курс журналістики рішень

"Рубрика" спільно з Media Development Foundation оголошує набір учасників на курс "Амбасадори журналістики рішень"

Сьогодні пошук рішень на існуючі виклики потрібен, як ніколи. Ми віримо, що журналістика рішень — це майбутнє всієї журналістики, а ще — світло в кінці тунелю, коли замість зосереджуватися на проблемах, також варто розкривати і рішення. Саме тому медіа рішень "Рубрика" спільно з Media Development Foundation створили цей курс для українських журналістів, а ще запровадили 10 стипендій для представників регіональних редакцій та блогерів. 

"Рубрика" просуває журналістику рішень в Україні вже два роки. За цей час ми стали її амбасадорами, привернувши увагу до цього напрямку в журналістиці та зосередившись на створенні матеріалів саме в такому форматі. Ми не лише розповідаємо "У чому проблема?", але й відповідаємо на запитання "Яке рішення?". Ми прагнемо, щоб амбасадорів журналістики рішень в Україні ставало все більше, а разом із ними — більше конструктиву, більше кейсів змін. Адже журналістика рішень саме про це — про перший поштовх до позитивних змін.

Проте і в неї є свої правила та особливості. Про них ми й хочемо розповісти, поділитися досвідом "Рубрики" та допомогти впровадити журналістику рішень до інших медіа.

Авторка курсу — головна редакторка першого в Україні медіа рішень "Рубрики" Анастасія Руденко, а експертками та менторками стали члени команди "Рубрики". Процесами керуватиме проєктний менеджер MDF Вадим Дідик.

Якщо ви — журналіст, блогер, редактор локального медіа і шукаєте друге дихання для свого видання та своєї роботи — цей курс для вас. А представники регіональних редакцій та блогери можуть отримати 10 стипендійних місць на курсі. Податися можна тут.

Ще три учасники можуть податися на курс на комерційних умовах, незалежно від регіону.

Відбір усіх учасників відбуватиметься на конкурсній основі. Анкети приймаємо до 6 березня.

Подробиці курсу та реєстрація за лінком: https://sj.mediadevelopmentfoundation.org/ 

1
623

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: