fbpx
Сьогодні
11:19 24 Бер 2024

Під час повітряної тривоги окупанти вдарили "Кинджалами" по Львівщині: є два влучання

Фото: З відкритих джерел

Уранці 24 березня російські окупанти під час масштабної повітряної тривоги атакували Львівську область балістичними ракетами "Кинджал", унаслідок чого сталося два влучання по об'єкту інфраструктури.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм керівника ОВА Максима Козицького.

Очільник області зазначив, що під час повітряної тривоги, яку оголошували о 09:30, окупанти випустили по Львівщині "кинджали" з літаків МіГ-31К.

За попередніми даними, є два влучання в той самий обʼєкт критичної інфраструктури, в який окупанти цілилися вночі.

"Вогнеборців, які гасили пожежу, вчасно попередили про атаку. Вони встигли переміститися у безпечне місце", розповів Козицький.

Нагадаємо, що зранку 24 березня повітряна тривога пролунала у Києві та усіх областях Україні. Росія підняла у повітря чотири літаки МіГ-31К.

До цього, окупанти вночі запустили по Львівщині близько 20 ракет та 7 безпілотників. Вони влучили в обʼєкт критичної інфраструктури в області, внаслідок чого виникла пожежа. Інформації про постраждалих не надходило.

Нічна російська повітряна атака 24 березня

У ніч на 24 березня окупанти запустили кілька груп ударних безпілотників типу "Шахед" із північного та південного напрямів. 

Окрім того, вночі в Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу. Повітряні Сили повідомили про зліт 14 бортів ТУ-95МС.

Над столицею та її районом протиповітряна оборона збила близько десятка крилатих ракет.

Унаслідок ракетної атаки в Києві зафіксовано падіння уламків у двох районах столиці:

  • у Деснянському районі уламки впали на територію лісових насаджень.
  • У Шевченківському районі – на територію паркової зони та на територію житлової забудови. Зафіксовано пошкодження фасаду багатоповерхового житлового будинку. Без загоряння.

До того ж російські загарбники атакували Кривий Ріг ударними дронами, внаслідок чого понад 76 тисяч людей залишилися без тепла. На Нікопольщині уламки збитого безпілотника пошкодили енергообʼєкт.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: