fbpx
Сьогодні
15:35 22 Бер 2024

На Чернігівщині російський БпЛА влучив у мікроавтобус із людьми: є постраждалі

Фото ілюстративне

російські загарбники в Чернігівській області завдали удару безпілотником по мікроавтобусу, унаслідок чого постраждало троє  цивільних людей.

Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус, передає Рубрика.

За його словами, атака сталась у місті Новгород-Сіверський близько 13:40. Кількість постраждалих визначили попередньо.

У Міністерстві внутрішніх справ розповіли, що в мікроавтобусі перебували місцеві мешканці, які поверталися з ринку через одне з прикордонних сіл у Новгород-Сіверському районі.

Зараз на місці ворожої атаки працюють необхідні служби, які надають допомогу потерпілим, доправляють їх до лікарні та документують наслідки воєнного злочину окупантів.

Крім того, близько третьої години пополудні росіяни вдарили, імовірно, керованими авіабомбами по місту Семенівка. За словами керівника ОВА, там чули три вибухи.

"Тільки що – три вибухи в Семенівці. Попередньо – КАБи", – зазначив він.

Масована атака рф 22 березня

Армія рф вранці у п'ятницю, 22 березня, підняла в небо стратегічні бомбардувальники Ту-95МС, які здійснили пуски крилатих ракет Х-101/555/55. У низці українських міст із часом пролунали вибухи: працювала ППО, але є і прильоти.

У низці міст є влучання в об'єкти критичної інфраструктури, є жертви.

Як повідомлялось, війська рф обстрілювали балістикою Харків: у місті пролунало близько 15 вибухів. Ворог цілив по енергетичній структурі: подекуди зникло світло, через знеструмлення насосних підстанцій спостерігалися проблеми з водопостачанням.

Також під час масованої атаки рф, у Запоріжжі 22 березня пролунали 12 вибухів. Є поранені, сім будинків зруйновано, десятки пошкоджено.

Зокрема росіяни вдарили по ДніпроГЕС. На Запорізькій АЕС є загроза блекауту, знеструмлено лінію до ЗАЕС.

Перебої зі світлом також є у Дніпрі, на Полтавщині, Сумщині. Відомо про влучання в об'єкти критичної інфраструктури в Івано-Франківській, Вінницькій, Миколаївській та Одеській областях. У низці областей ввели графіки відключення світла.

Внаслідок масованої атаки російських загарбників по Запоріжжю 22 березня відомо про щонайменше одного загиблого та вісьмох поранених. На Хмельниччині є поранені та загиблі. Наразі під завалами шукають людей.

Загалом вночі, 22 березня, ворог випустив по Україні понад 150 дронів та ракет різних типів. Сили ППО збили 55 "Шахедів" та 37 ракет.

Наразі відомо, що в результаті масованого удару росіян по Україні уночі 22 березня щонайменше 5 людей загинули, 14 − за іншими даними 16 − людей поранені та 3 вважаються зниклими безвісти.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: