fbpx
Сьогодні
14:14 21 Бер 2024

Легіон "Свобода Росії"озвучив втрати російської армії внаслідок рейду добровольців: деталі

Фото: Телеграм/legionoffreedom

Понад 1500 окупантів втратила армія російської федерації вбитими та пораненими внаслідок рейду добровольців. Також російським добровольцям вдалось знищити та пошкодити 171 одиницю бойової техніки.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на прес-конференцію російських добровольчих формувань щодо операції у Бєлгородській та Курській областях

Як відзвітував представник ЛСР, за кілька днів російські добровольці змогли звільнити від путінського режиму два населених пункти та знищити велику кількість окупантів та бойової техніки.

Таким чином, втрати РФ через рейд складають:

  • 651 безповоротні втрати;
  • 980 санітарні (поранені – ред.);
  • 37 взято у полон;
  • 121 знищена одиниця техніки;
  • 50 одиниць техніки виведено з ладу.

Натомість як зауважили представники ЛСР, росія завдала 323 удари КАБами. Всі вони уразили на територію Бєлгородської та Курської областей

"Завдяки нашій операції ЗСУ змогли стабілізувати фронт і прикрити ті ділянки, де очікувалася атака РФ", – зауважив представник ЛСР.

Що відомо про операції ЛСР на територію рф

Бійці Легіону "Свобода России" неодноразово проводили рейди біля РФ. Зокрема, вони утримували під контролем території та стикалися з російськими військовими.

Так, 12 березня Легіон "Свобода России" та "Сибірський батальйон" розпочали новий рейд та увійшли до Білгородської області. Зокрема, у Бєлгородській області, прорвавшись на танках, просуваються за кількома напрямками.

Російські добровольці активно публікують звернення. Вони оголосили, що "йдуть на вибори" та "зроблять все, щоб Путін із Ново-Огарьово переїхав до Полярного вовка".

Також у ГУР прокоментували наявність зброї у російських добровольців, які прорвали кордон російської федерації 12 березня. Окрім того, пояснили "феномен" таких рейдів, які відбуваються не вперше.

А в Міноборони рф діяли за звичайним сценарієм, заявивши тільки про "спроби" вторгнення на територію росії добровольців. Там уже знайшли "винних" й відрапортували про "відкидання" добровольців та "ліквідацію" десятків з них.

Диктатор рф Путін же вважає, що прорив бійців легіону "Свобода Росії", "РДК" та "Сибірського батальйону" в Бєлгородську та Курську області є спробою зірвати вибори в російській федерації та "отримати козир" для обміну територій на можливих переговорах.

Нещодавно у Головному управлінні розвідки Міноборони України висловилися проте, що "обмежені військові операції" росіян не завершаться найближчим часом.

Зазначимо також, що після тижня боїв, влада Бєлгородської області все ж вирішила провести евакуацію частини населення.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: