fbpx
Сьогодні
Відео 18:57 10 Бер 2024

Фан-зона "Полісся" відтепер працюватиме на Центральному стадіоні: рекордні терміни будівництва та плани на Євро

Фото: скриншот відео

Житомирські вболівальники 1 березня цього року вперше з початку повномасштабного вторгнення пройшли на трибуни, щоб підтримати команду у матчі 19 туру УПЛ проти черкаського ЛНЗ. Фани вперше за 19 з половиною років потрапили на стадіон через центральний вхід зі Старого бульвару.

Про це пише Рубрика з посиланням на сайт ФК "Полісся".

Одразу при вході на стадіон на фанатів чекала фан-зона ФК "Полісся", яка відтепер працюватиме на Центральному стадіоні.

Першим фан-зону ще вранці в день матчу проінспектував президент "Полісся" Геннадій Буткевич.

"Безумовно, сьогодні дуже важливий ранок був, коли Геннадій Владиславович приїхав, все подивився і є сподівання його, що все, що ми вклали, всі зусилля, які ми зробили за останній час на цьому майданчику точно сподобаються нашим уболівальникам і вони будуть щасливі не тільки вперше відвідати матч "Полісся", а й провести дуже класно і весело свій час", — розповідає директор "Полісся" з маркетингу, медіа та спонсорства Олександр Денисов.

Олександр Денисов також розповів, в чому унікальність цього проєкту.

"Унікальність навіть в тому часі, що ми живемо – зробити фан-зону, що вже дуже не просто. Ну а якщо казати по факту. Ми робимо поєднання класичної фан-зони, до якої там звикли під час ЛЧ, Євро або чемпіонатів світу. З поєднанням такого розважального центру для дітей. Бо я вважаю, що для нас найголовніша місія це долучати якнайбільше дітей, які будуть зростати вже з Поліссям. Як-то кажуть, з Поліссям на губах народжуватися і становитися в подальшому нашими справжніми уболівальниками", — розповідає Олександр Денисов.

Звична фан-зона змінює графік своєї роботи і працюватиме у дні домашніх та виїзних матчів команди.

"Зараз концепт наступний: зараз фан-зона відкривається у дні матчів. Якщо взимку це було кожного дня – це був велике шатро, де це все відбувалося – зараз вона працює саме в дні, як виїзних матчів, так і домашніх. Але надалі – ми плануємо її розширювати. Ми знаємо, що попереду літо і попереду велике футбольне свято Євро. Тому в наших планах зробити Play City Фк Полісся Євро 2024, тобто тут реально буде фан-зона на Євро24. Тому не тільки з Житомира, а з всієї України будуть приїжджати до нас тусуватися", — каже Олександр Денисов.

Нагадаємо, у центрі Житомира – в шатрі зимової фан-зони футбольного клубу "Полісся" відкрився куточок благодійності, де кожен охочий може придбати собі вподобану річ із ексклюзивно розробленим дизайном та долучитися до суспільно корисної справи.

Також Рубрика повідомляла, що фінальний турнір першого у Житомирі Відкритого кубку з електронного футболу, яким завершився проект "Фестиваль електронного футболу", організаторами якого були футбольний клуб "Полісся" та Громадська спілка "Ліга електронного спорту" за підтримки Комісії Національного олімпійського комітету України з кіберспорту, відбувся 4 лютого на території фан-зоні незламності ФК "Полісся".

Окрім того, футбольний клуб "Полісся" спільно із благодійним фондом BGV зібрали у вересні 2023 року 400 тисяч гривень на закупівлю навчального спорядження для тренувань бригади "Буревій", що входить до Нацгвардії України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: