fbpx
Сьогодні
Фото 12:36 08 Бер 2024

Почуй військову: "Всі. Свої" разом із ГО "Землячки" презентували вітрини, присвячені жінкам-військовим

English version here

Спільна ініціатива "Всі. Свої" та ГО "Землячки" висвітлює роль жінок-військовослужбовиць та закликає до підтримки у переддень Міжнародного дня боротьби за права жінок.

Про це інформує Рубрика.

До Міжнародного дня боротьби за права жінок, платформа українських брендів "Всі. Свої" спільно з громадською організацією "Землячки" представили фотопроєкт "Почуй військову".

Ініціатива розгортається у вітринах та всередині магазину на Хрещатику, 27, де кожен відвідувач має змогу зануритися у світ жінок-військовослужбовиць.

Чому це важливо?

В умовах ворожого вторгнення понад 60 000 жінок стали частиною Сил Оборони України, з яких близько 10 000 на передових позиціях.

"Почуй військову" це голос жінок, які обрали шлях захисту країни, поставивши цивільне життя на паузу в ім'я безпеки кожного та кожної з нас. Вони потребують не тільки визнання, а й реальної підтримки зручної форми та спеціалізованого спорядження з урахуванням анатомії тіла.

Що пропонує проєкт?

Проєкт включає в себе не тільки фотоінсталяції, але й аудіосупровід з історіями жінок та інтерактивний куб "Почуй", що  дозволяють відвідувачам глибше зануритись у реалії життя військових.

Ініціатива надає можливість кожному долучитися до благодійності: від 3% до 50 % від продажів продукції українських брендів, представлених у "Всі. Свої" на Хрещатику, 27 та в ТРЦ Lavina Mall буде перераховано на потреби "Землячок". Також, прямі донати можуть бути здійснені безпосередньо у магазинах.

Ганна Луковкіна, засновниця "Всі. Свої", зазначає:

"Цей проєкт наш спосіб сказати "дякую" і показати, що ми бачимо й цінуємо кожну жінку, яка стоїть на захисті нашої країни. Ми хочемо, аби їхні історії були почуті та підтримані не лише словами, а й конкретними діями."

Проєкт "Почуй військову" є важливим кроком до визнання і підтримки жінок у війську, а також до залучення уваги громадськості до їхніх потреб та викликів, з якими вони стикаються щодня.

"Кожна жінка в українській армії це символ не лише мужності та сили, а й невичерпної віри в нашу країну. Через проєкт "Почуй військову'" ми прагнемо не просто розказати їхні історії, але й показати, що за кожною уніформою стоїть жива людина зі своїми надіями та мріями. Ми хочемо, щоб суспільство не лише слухало і дивилося, а й чуло та бачило внесок наших захисниць і підтримувало їх не лише словами, але й діями", підкреслює Ксенія Драганюк, співзасновниця ГО "Землячки". 

Відвідайте вітрини "Всі. Свої" на Хрещатику та у Lavina Mall протягом березня, щоб підтримати українських захисниць та дізнатися більше про їхні історії.

Нагадаємо, раніше Рубрика анонсувала, що ГО "Землячки", яка забезпечує та підтримує жінок-військових, вже незабаром представить фотовиставку "Почуй військову", яка є не лише можливістю відвідати культурний захід, а й побачити реалізацію глибокої соціальної місії.

Як повідомлялось раніше, у відповідь на сучасні виклики, "Аврора", всеукраїнська  мережа мультимаркетів, та громадська організація "Землячки", об'єднують зусилля для запуску надзвичайної ініціативи у проєкті "Почуй Військову".

"Зручна та якісна військова форма є базовою потребою для наших захисниць на передовій. Окрім цього, маємо тисячі запитів від дівчат на амуніцію з урахуванням жіночої анатомії і фізіології –  каска та взуття за розміром, полегшена броня, теплий спальник і каремат тощо", – co-founder ГО "Землячки" Ксенія Драганюк.

Нагадаємо, що у березні цього року ГО "Землячки" зібрали разом із партнерами з б'юті сфери та українськими компаніями 3 млн гривень на закупівлю військового тактичного взуття для захисниць.

Окрім того, Міністерство оборони України активно розпочало впроваджувати політику гендерної рівності в секторі безпеки й оборони.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: