fbpx
Сьогодні
15:41 16 Січ 2024

Фотовиставка "Почуй військову": Відкриття унікальної експозиції у MacPaw Space

ГО "Землячки", яка забезпечує та підтримує жінок-військових, вже незабаром представить фотовиставку "Почуй військову", яка є не лише можливістю відвідати культурний захід, а й побачити реалізацію глибокої соціальної місії.

Про це інформує Рубрика.

Виставка триватиме з 23 по 26 січня в креативному та інноваційному просторі MacPaw Space, який розташований у самому центрі Києва. Можливість познайомитися з унікальними історіями жінок-захисниць можуть усі охочі.

Фотовиставка "Почуй військову"  – це шанс ПОБАЧИТИ, ПОЧУТИ, ВІДЧУТИ історії жінок-військових, які розповідають про ціну свободи та життя у війську.

Виставка представить портретні фотографії захисниць, супроводжувані їхніми голосовими аудіодоріжками про особисту мотивацію та досвід на передових позиціях.

Проєкт "Почуй Військову" демонструє непохитну єдність та взаємодопомогу, на які здатне українське суспільство.

Підтримка українських захисниць – це ще один крок до перемоги, який ми можемо зробити разом.

Деталі заходу:

  • Дати проведення: 23-25 січня (10:00-18:00), 26 січня (10:00-20:00)
  • Локація: MacPaw Space, вул. Велика Васильківська, 100, Київ
  • Вхід вільний
  • Кожного дня о 12:00 команда ГО "Землячки" буде проводити екскурсію та розповідати про виставку всім відвідувачам.

Як повідомлялось раніше, у відповідь на сучасні виклики, "Аврора", всеукраїнська  мережа мультимаркетів, та громадська організація "Землячки", об'єднують зусилля для запуску надзвичайної ініціативи у проєкті "Почуй Військову".

"Зручна та якісна військова форма є базовою потребою для наших захисниць на передовій. Окрім цього, маємо тисячі запитів від дівчат на амуніцію з урахуванням жіночої анатомії і фізіології –  каска та взуття за розміром, полегшена броня, теплий спальник і каремат тощо",co-founder ГО "Землячки" Ксенія Драганюк.

Нагадаємо, що у березні цього року ГО "Землячки" зібрали разом із партнерами з б'юті сфери та українськими компаніями 3 млн гривень на закупівлю військового тактичного взуття для захисниць.

Окрім того, Міністерство оборони України активно розпочало впроваджувати політику гендерної рівності в секторі безпеки й оборони.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: