fbpx
Сьогодні
18:00 24 Бер 2023

"Землячки" зібрали 3 млн гривень на закупівлю військового тактичного взуття для захисниць: як працює це рішення

English version here

3 млн гривень на закупівлю військового тактичного взуття для захисниць зібрали ГО "Землячки" разом із партнерами з б'юті сфери та українськими компаніями.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

Від початку повномасштабної війни в Україні багато жінок також пішли до військкоматів, аби стати на захист своєї землі від російських окупантів. І захисницям теж потрібні форма та взуття.

Яке рішення?

ГО "Землячки" займається підтримкою жінок-військових, відправляючи захисницям жіночу військову форму (яку шиють самостійно), необхідну амуніцію, жіночу гуманітарку на волонтерських засадах. Розповідає про жінок на фронті, підтримуючи та популяризуючи культуру жінка-військова в Україні.

одяг для жінок ЗСУ

"Землячки" разом із партнерами з б'юті сфери та українськими компаніями запустили збір коштів для закупівлі військового тактичного взуття для захисниць.

"Краса – це не тільки про зовнішній вигляд, одяг, чи зачіску. Краса – це про стан душі, це воля та можливість бути собою. Краса – це про мирне небо, усмішку, спокійні очі без тривоги. Краса – це земля, на якій немає війни. А отже, #красапереможе!" – розповідає співзасновниця ГО «Землячки» Ксенія Драганюк.

Як це працює?

Збір тривав з 1 лютого по 8 березня і проходив під хештегом #красапереможе. В рамках ініціативи кожний з учасників проводив активності для збору донатів, які були перераховані в ГО Землячки на закупівлю тактичного взуття для жінок в силах оборони України.

До збору долучились такі відомі бренди, як мережа салонів краси Backstage, медична бьюті клініка Method Clinic, професійний косметичний бренд Medik8, професійна корейська косметика Ramosu, мережа салонів лазерної епіляції LaserVille, бренд натуральної косметики ручної роботи DUSHKA, медичний центр лікаря Ольги Римаренко Rymarenko Clinic, платформа для навчання і розвитку спеціалістів естетичної медицини Academy of Advanced Aesthetics з косметикою Rejuran, рослинна космецевтика українського виробництва Rosabella, натуральна косметика Cream.ki, бренд одягу Cover.apparel.ua та інші.

Понад 2 млн гривень зібрали українські IT компанії, які також доєднались до збору.
Більш ніж пів мільйона гривень задонатили небайдужі українці через інстаграм ГО "Землячки".

Довідка

Для отримання безкоштовного військового тактичного взуття, захисниці можуть звертатися на сторінку в Instagram zemliachky.ukrainiane_front.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: