fbpx
Сьогодні
19:28 06 Бер 2024

Я не жертвую гроші жодному з кандидатів у президенти США: Маск зробив заяву після чуток про зустріч з Трампом

AP Photo / Michel Euler

Американський мільярдер Ілон Маск оголосив, що не жертвує гроші жодному кандидату в президенти Сполучених Штатів Америки.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на повідомлення Маска в соціальній мережі X.

«Щоб було дуже ясно, я не жертвую гроші жодному з кандидатів у президенти США», — заявив Маск. 

Маск додав, що цю заяву він зробив, щоб внести ясність.

Нагадаємо, видання The New York Times писало, що колишній президент США Дональд Трамп на вихідних зустрівся з мільярдером, генеральним директором компаній Tesla Inc і SpaceX Ілоном Маском у Флориді. Як зазначають у виданні, Трамп прагне отримати великі грошові вливання для своєї виборчої кампанії.

За інформацією журналістів, у зв'язку з цим 3 березня Трамп зустрівся з мільярдером Ілоном Маском і низкою багатих донорів-республіканців.

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, американська політикиня Ніккі Гейлі оголосила про завершення своєї кампанії на виборах президента США у 2024 році. Вона балотувалася як кандидат на пост президента від Республіканської партії, як і Дональд Трамп. Вона стала останньою суперницею Трампа в боротьбі за номінацію Республіканської партії.

Відтак, після виходу Гейлі з перегонів тепер єдиним, хто балотуватиметься під час виборів восени 2024 року від республіканців, буде Трамп.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: