fbpx
Сьогодні
08:25 29 Лют 2024

Виконували бойове завдання: у ССО зробили заяву про загибель своїх воїнів 73-го морського центру спецоперацій

English version here

Фото: 73-го морського центру ССО

У Командуванні ССО повідомили, що під час виконання бойового завдання у зіткненні з російськими загарбниками героїчно загинула група військових 73-го морського центру спеціальних операцій.

Про це Сили спеціальних операцій ЗСУ офіційно повідомляють у Телеграмі, пише Рубрика.

"Під час виконання бойового завдання у зіткненні з російськими окупантами героїчно загинули воїни 73-го морського центру спеціальних операцій", – ідеться в повідомленні.

Як зазначається, вони прийняли свій останній бій, забезпечуючи відхід основних сил групи після виконання спеціального завдання.

"Героїчна та надскладна бойова робота підрозділів ССО на суходолі, на морі і в глибокому тилу противника – це щоденний вклад воїнів ССО в перемогу над ворогом", – наголосили в ССО, закликавши завжди пам'ятати, якою ціною виборюється наша свобода.

Нагадаємо, що підрозділи Головного управління розвідки Міноборони провели спецоперацію, унаслідок якої Україна повернула під контроль газові та нафтові платформи в Чорному морі між Кримом та Одесою. Ці об'єкти більш відомі під назвою "вишки Бойка".

Що відомо про ССО ЗС України

Сили спеціальних операцій Збройних сил України — окремий рід сил Збройних сил України, до складу якого входять частини спеціального призначення і підрозділи інформаційно-психологічних спеціальних операцій.

Неофіційним гімном є пісня "Тихо прийшов, тихо пішов", написана під час російсько-української війни. Під час повномасштабного вторгнення рф в Україну воїни ССО виконали низку важливих спецоперацій, зокрема:

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: