fbpx
Сьогодні
09:14 12 Січ 2023

Під Соледаром українські воїни ліквідували понад сотню російських загарбників, - ССО

Українські захисники у боях за донецький Соледар, застосувавши для ліквідації ворогів артилерію й тактичний ракетний комплекс "Точка-У", ліквідували понад сто російських військових.

Про це пише Рубрика, посилаючись на командування Сил спеціальних операцій ЗС України.

"Більше сотні росіян разом вирушили у пекло в районі Соледару. Це сталося завдяки злагодженій роботі воїнів ССО, артилеристів, ракетників.

Скупчення противника на кількох ділянках виявили оператори Сил спеціальних операцій. По ворогу було скеровано артилерію, також на одній з ділянок було застосовано тактичний ракетний комплекс "Точка-У", зазначили військові.

У командуванні зазначили, що внаслідок цих кількох ударів підтверджено знищення понад 100 окупантів, 2 кулеметних розрахунків та 2 мінометних.

У ССО показали на відео один з етапів відпрацювання артилерії за заданими координатами.

Як писала Рубрика, за минулу добу Українські Збройні сили відбили атаки ворога на Донбасі та з неба й землі вдарили по 27 районах зосередження російських військ.

Американська аерокосмічна компанія Maxar опублікувала супутникові знімки міст Соледар та Бахмут Донецької області, які намагаються захопити російські війська. 

Нагадаємо, що з початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку майже 114 тисяч вояк, лише за минулу добу понад 400 загарбників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: