fbpx
Сьогодні
09:59 16 Лют 2024

Міноборони рф заявило про знищення чотирьох безпілотників над Чорним морем

Фото: doblest club

Міноборони рф заявило, що у ніч на 16 лютого над акваторією Чорного моря російські військові знищили чотири безпілотники.

Про це повідомляє російське оборонне відомство на своєму каналі у Telegram, пише Рубрика.

"Черговими засобами ППО безпілотні літальні апарати перехоплено та знищено над територією Бєлгородської області (1 БПЛА) і над акваторією Чорного моря (4 БПЛА)", — йдеться у повідомленні.

Міноборони Росії стверджує, що це нібито була "спроба київського режиму здійснити терористичну атаку".

Ситуація з "атаками" дронів у рф

У Росії в останні місяці в різних областях практично щодня лунають вибухи, і місцева влада та чиновники скаржаться на "атаки" дронів.

Уночі, 15 лютого, безпілотники атакували нафтобазу, що знаходиться у Курській області російської федерації: після чого спалахнула пожежа, а в атаці звинуватили Україну.

російське міноборони заявило, що вночі 9 лютого у Сіверському районі Краснодарського краю горів Ільський нафтопереробний завод нібито через атаку БпЛА. А 4 лютого в Курській області БПЛА, який прилетів нібито "з боку України", пошкодив об'єкти зв'язку.

Крім того, 1 лютого Міноборони рф заявило, що вночі та вранці нібито одинадцять українських дронів атакували чотири області російської федерації.

А  18 січня українські безпілотники завдали удару по нафтобазі в Ленінградській області російської федерації: ця атака є спецоперацією Головного управління розвідки МОУ.

Також 5 грудня минулого року, росіяни заявили про перехоплення і знищення понад 40 нібито українських безпілотників над територією російської федерації. Українські безпілотники вразили "Морський нафтовий термінал" в окупованій Феодосії.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: