fbpx
Сьогодні
13:59 05 Лют 2024

У Бєлгородській області росіяни поскаржилися на "атаку" БпЛА: поранено загарбників

Фото: Арміяінформ

У росії знову поскаржилися на "атаку" дрона у прикордонній з Україною Бєлгородської області. Поранення отримали двоє окупантів.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Telegram-канал ASTRA та на губернатора Брянської області РФ Олександра Богомаза в Telegram.

Губернатор Брянської області РФ Олександр Богомаз раніше заявив, що над Вигоницьким районом російська ППО знищила два нібито українських безпілотники.

"Силами ППО Міністерства оборони РФ знищено ще два безпілотних літальних апарати літакового типу над Вигоницьким районом.

Постраждалих і руйнувань немає. Оперативні служби працюють на місці", – йдеться у повідомленні.

Також ASTRA повідомляє, що дрон скинув вибуховий пристрій у районі села Козинка увечері 3 лютого.

"Двоє військовослужбовців поранено при атаці БПЛА в Бєлгородській області", – йдеться у повідомленні.

Місцева влада запевняє, що окрім російських військовослужбовців ніхто не постраждав, нібито серед мирнихжителів постраждалих немає.

Ситуація з "атаками" дронів у РФ

У Росії в останні місяці в різних областях практично щодня лунають вибухи, і місцева влада та чиновники скаржаться на "атаки" дронів. Наприклад, 23 січня дрон атакував Курську область (Росія). Через наліт БПЛА двоє окупантів отримали поранення.

А 4 лютого в Курській області БПЛА, який прилетів нібито "з боку України", пошкодив об'єкти зв'язку.

Крім того, 1 лютого Міноборони рф заявило, що вночі та вранці нібито одинадцять українських дронів атакували чотири області російської федерації.

Нагадаємо, Білгородська область на півдні та заході межує з Луганською, Харківською та Сумською областями України. Протяжність загальних кордонів Білгородської області з Україною становить 540 км.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: