fbpx
Сьогодні
21:26 13 Лют 2024

У харківському метро через постійні ракетні обстріли почала протікати стеля

Фото: Харківський метрополітен

У Харкові через постійні ракетні обстріли почала протікати стеля на станції метро «Спортивна».

Як передає Рубрика, про це у Фейсбуці повідомив Харківський метрополітен.

«Через постійні ракетні обстріли Харкова у місті відбуваються зсуви ґрунту, а у зв'язку з тим, що у безпосередній близькості до станції метро «Спортивна» були неодноразові чисельні ракетні влучання, відбулося незначне протікання зі стелі станції», – йдеться у повідомленні.

Минулого тижня співробітники метрополітену розпочали роботи з усунення протікання. Ці роботи потребують багато часу, виконувати їх можливо виключно вночі, коли не відбувається перевезення пасажирів.

У метрополітені додали, що протікання не несе загрози підтоплення станції та безпеці перевезень пасажирів.

Як повідомляла Рубрика, у Харкові рятувальники ліквідували пожежу на нафтобазі, яка сталася через влучання російських БпЛА у ніч з 9 на 10 лютого. На даний час обстежать всі місця зберігання, транспортування та реалізації нафтопродуктів.

Що відомо про ворожу атаку БпЛа у ніч на 10 лютого

Війська рф у ніч з 9 на 10 лютого запустили територією України кілька груп ударних безпілотників типу "Шахед" з північного та південного напрямів. Вибухи були чутні у Харкові та Одесі. 

Окупанти вдарили "Шахедами" по нафтобазі. Внаслідок цього влучання розлилося пальне,  загорілося 14 приватних житлових будинків. Площа пожежі 3 700 квадратних метрів. Відомо про загибель 4 дорослих та 3 дітей, найменшому всього 6 місяців.

Згодом повідомили, що унаслідок нічної ворожої повітряної атаки на Харків кількість постраждалих зросла до 57: у будинках, що згоріли можуть бути ще тіла загиблих людей.

Окрім того, російські загарбники тричі атакували Одеську область ударними безпілотниками: повідомили про чотирьох постраждалих.

Варто додати, що у ніч на 10 лютого терористи застосували проти України 31 ударний БпЛА типу Shahed-136/131. Силам протиповітряної оборони вдалося збити 23 повітряні цілі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: