fbpx
Сьогодні
18:43 07 Лют 2024

Зеленський зустрівся зі спікером і парламентарями Народних зборів Болгарії: обговорили подальшу співпрацю в оборонній сфері

Фото: Офіс Президента

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Головою Народних зборів Республіки Болгарія Росеном Желязковим, який перебуває в Україні з візитом солідарності на чолі делегації болгарських парламентарів.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Офіс Президента.

На початку зустрічі Глава держави висловив щиру подяку спікеру болгарського парламенту та представникам Народних зборів за активну допомогу, зміцнення Сил оборони України й чітку підтримку нашої держави на шляху європейської та євроатлантичної інтеграції.

«Вдячні за вашу політичну підтримку на всіх рівнях: нашого руху до Європейського Союзу й НАТО, а також українських ініціатив в ООН. І, звісно, дякуємо за суттєву військову допомогу. Раді, що народ Болгарії з початку повномасштабного вторгнення Росії на нашому боці, на боці правди. Дякуємо, що ви підтримуєте такий дух. Ми цього не забудемо», – зазначив Президент.

Володимир Зеленський також відзначив важливі кроки Болгарії в посиленні санкцій проти держави-агресора.

Зеленський зустрівся зі спікером і парламентарями Народних зборів Болгарії

Фото: Офіс Президента

Окрему увагу під час зустрічі було приділено подальшій двосторонній співпраці в оборонній сфері, практичному внеску Болгарії в реалізацію Української формули миру та підготовці до Глобального саміту миру у Швейцарії.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: