fbpx
Сьогодні
Відео 10:19 02 Лют 2024

Наєв опублікував відео, як воїни за допомогою дронів-розвідників стежать за позиціями ворога на півночі

Фото: Командування Об'єднаних Сил ЗСУ

Командувач Об'єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв показав, як українські бійці за допомогою дронів-розвідників відстежують позиції російських окупантів на північному напрямку.

Відповідне відео командувач опублікував у Фейсбуці, інформує Рубрика.

Як зазначає генерал-лейтенант, безпілотні літальні комплекси – "це не тільки очі, але й жала операторів командування Сил спеціальних операцій".

На відео нижче показано, як бійці Збройних сил України використовують таку технологію у виявленні позицій ворога в різних місцевостях на передовій.

"Ось так за допомогою дронів-розвідників наші бійці "досліджують" позиції російських загарбників на Північному напрямку", – йдеться в його повідомленні.

Як повідомляла Рубрика, командувач Об'єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів, як тренуються підрозділи протидиверсійних резервів із максимально змодельованою ситуацією.

За його словами, військовослужбовці відпрацьовують низку бойових завдань, серед яких:

  • стрільба зі стрілецької зброї,
  • штурм позицій,
  • надання медичної допомоги.

Щоденне тренування на смузі перешкод закріплює стійкість, фізичну витривалість, а також тактичну та психологічну підготовку для подальшого ефективного знищення ворога, зазначив генерал-лейтенант.

Нагадаємо, у Північній операційній зоні за участі підрозділів СБУ, Нацгвардії, ДПСУ і Сил тероборони відбулися навчання з протидії диверсійно-розвідувальним групам.

Сили оборони  на кордоні України з росією та білоруссю продовжують підвищувати кількість й ефективність мобільних вогневих груп протиповітряної оборони та працюють над створенням потужної системи інженерних загороджень.

Командувач Об'єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв наголосив, що українські військові пильнують кордон з Білоруссю та у разі загрози готові оперативно реагувати.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: