fbpx
Сьогодні
Відео 22:25 04 Січ 2024

Бійці ССО скоригували HIMARS по ворожому зенітно-ракетному комплексу "Стріла-10"

Фото: Вікіпедія

На Південному напрямку воїни Сил спеціальних операцій спільно з ракетно-артилерійським підрозділом знищили російський зенітно-ракетний комплекс "Стріла-10".

Про це пише Рубрика, посилаючись на Фейсбук Командування ССО ЗС України.

Як повідомили військові, під час ведення розвідки на Південному напрямку екіпаж безпілотного комплексу 73-го морського центру ССО виявив зенітно-ракетний комплекс "Стріла-10".

Його противник використовує для спостереження та знищення повітряних цілей на малих висотах

Оператори ССО скоригували по ворожій цілі вогонь HIMARS ракетно-артилерійського підрозділу Сил оборони України.

"Унаслідок вогневого ураження ЗРК противника знищено", уточнили у командуванні.

Що відомо про ССО України

Сили спеціальних операцій Збройних сил України — окремий рід сил Збройних сил України, до складу якого входять частини спеціального призначення і підрозділи інформаційно-психологічних спеціальних операцій.

Неофіційним гімном є пісня "Тихо прийшов, тихо пішов", написана під час російсько-української війни. Під час повномасштабного вторгнення рф в Україну воїни ССО виконали низку важливих спецоперацій, зокрема:

Як писала Рубрика, військовослужбовця Збройних сил, який опинився у російському полоні та перебував у ворожому окопі, успішно вивів до своїх український безпілотник.

Нагадаємо, що на ранок четверга, 4 січня, втрати ворога у війні в Україні склали 780 окупантів. Загальна кількість втрат армії рф з початку вторгнення становить 362280 військових. Крім того, українські захисники знищили 12 танків, 28 артсистем та 32 автотехніки противника.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: