fbpx
Сьогодні
21:40 13 Гру 2023

Новим партнером Міноборони України на ринку рекрутингу стала компанія Olx: у чому рішення

Фото: Міноборони

Компанія Olx.ua стала новим партнером Міноборони України на ринку рекрутингу. Відповідний документ про співпрацю підписали заступниця Міністра оборони України Наталія Калмикова та директор ТОВ "Ємаркет Україна" (Olx.ua) Катерина Онищенко 13 грудня.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Міноборони.

У чому проблема?

На початку листопада поточного року Міністерство оборони України оголосило про затвердження нової концепції набору в армію, яка, зокрема, передбачає відмову від термінової служби та запровадження рекрутингу.

Затверджена концепція є рамковим документом, який визначає бачення того, як конкретно розвиватиметься система роботи з особовим складом. Концепція передбачає розробку дорожньої карти, яка опише термін її реалізації на період до 2028 року.

Яке рішення?

Міноборони вже працює з такими компаніями як Lobby X, Work.uaRobota.ua. Ця співпраця засвідчує, що зацікавленість вакансіями у Збройних Силах України зростає.

Olx.ua – це вже четверта компанія, з якою оборонне відомство працюватиме задля залучення до Збройних Сил України мотивованих військових для служби за контрактом.

«Дуже тішить, що представники бізнесу засвідчують патріотичну позицію й пропонують свої можливості задля цієї справи. Проєкт уже демонструє перші позитивні результати», – зазначила Наталія Калмикова.

Як це працює?

На партнерських інтернет-майданчиках у мережі вже розміщено більш як 1000 посад у Силах Оборони, на які надійшли десятки тисяч відгуків.

«Ми з «OLX Робота» охоче підтримуємо цю ініціативу. Адже крім військових вакансій, ЗСУ потребують кухарів, водіїв, слюсарів тощо. І таких фахівців на «OLX Робота» чимало. Це чудова можливість укомплектовувати підрозділи не за принципом розподілу, а суто за фахом», – наголосила директор ТОВ «Ємаркет Україна» (Olx.ua) Катерина Онищенко.

Оборонне відомство закликає долучатися й інші онлайн-платформи до співпраці в рамках цього рекрутингового проєкту.

Нагадаємо, платформа з працевлаштування та рекрутингова агенція Lobby X пропонує альтернативний метод долучення до війська, що дозволяє самостійно обрати підрозділ і посаду для несення служби. Для цього достатньо надіслати резюме на бажану вакансію.

Окрім того, Міністерство оборони та найбільший український сайт з працевлаштування Work.ua підписали меморандум про співпрацю. Відтепер рекрутинг до Збройних сил України проводитимуть на платформі.

Раніше Рубрика повідомляла, що Міністерство оборони України підписало угоду про співпрацю з рекрутинговою компанією robota.ua.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: