fbpx
Сьогодні
18:18 20 Лис 2023

Міністерство оборони через платформу Work.ua буде проводити рекрутинг до ЗСУ

Фото: Міноборони України

Міністерство оборони та найбільший український сайт з працевлаштування Work.ua підписали меморандум про співпрацю. Відтепер рекрутинг до Збройних сил України проводитимуть на платформі.

Про це повідомило оборонне відомство, інформує Рубрика.

Заступниця міністра оборони Наталія Калмикова зазначила, що компанія надаватиме послуги в інтересах армії безоплатно.

"Сьогодні ЗСУ потребують дуже багато спеціалістів із цивільними спеціальностями. Це і водії, і слюсарі, і газозварники, і будівельники. Ми хочемо надати можливість підрозділам набирати фахових військовослужбовців, які мають відповідний досвід в цивільному житті. Ця співпраця зробить наше військо набагато ефективнішим", — заявив співзасновник та керівник Work.ua Артур Міхно.

Він наголосив, що його компанія готова запропонувати послуги для системного підходу щодо залучення військовозобов'язаних до лав ЗСУ.

Які вакансії є в українській армії, найближчим часом можна буде переглянути на сайті Work.ua.

Напередодні Міноборони розпочало проєкт з рекрутингу до Збройних сил України з організацією Lobby X. Тоді у відомстві зазначили, що перемовини тривають з низкою інших учасників ринку працевлаштування.

Нагадаємо, Міністерство оборони України оголосило про затвердження нової концепції набору в армію, яка, зокрема, передбачає відмову від термінової служби та запровадження рекрутингу.

Однак, як зазначила заступник голови Міноборони Наталія Калмикова, поки триває повномасштабна війна, заклик залишатиметься.

За словами чиновниці, затверджена концепція є рамковим документом, який визначає бачення того, як конкретно розвиватиметься система роботи з особовим складом. Концепція передбачає розробку дорожньої карти, яка опише термін її реалізації на період до 2028 року.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: