fbpx
Сьогодні
12:59 25 Жов 2023

Будемо відповідати: Президент заявив, що Україна готується до ударів рф по енергооб'єктах

25 жовтня на щоденному селекторі президент Володимир Зеленський заслухав інформацію з передової та щодо наслідків нещодавніх російських обстрілів території країни, в тому числі по критичній інфраструктурі, та отримав звіти про надходження техніки.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм Глави держави.

Як зазначив Президент, він отримав звіти про надходження техніки, боєприпасів, нові контракти й нову географію постачання.

Окрім того, Зеленський також заслухав інформацію щодо фронту, зокрема щодо Куп'янська та Авдіївки, де тривають важкі, в'язкі бої, проте українські воїни тримають позиції.

"Ворог намагається нищити без розбору все, до чого може дотягнутися. Берислав, Борова. Усуваємо наслідки обстрілів, допомагаємо людям.

Готуємося до ударів терористів по енергетичній інфраструктурі. Цьогоріч не лише захищатимемося, а й відповідатимемо. Ворог це добре знає.

Спочатку прибрали з Криму флот, тепер переміщують і свою авіацію далі від наших кордонів", підкреслив Глава держави.

Що відомо про нічну атаку 25 листопада

Окупанти 25 листопада атакували Україну ударними безпілотниками з кількох напрямків. Повітряні Сили попереджали про загрозу застосування дронів мешканців південних, центральних та західних областей.

Заступник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін зазначив, що внаслідок збиття російських повітряних цілей вони впали на території об'єкта критичної інфраструктури. Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби. Поранення отримали 16 мешканців із навколишніх будинків.

Пізніше міський очільник Славути Василь Сидор заявив, що через безпілотну ворожу атаку міста Славути у Хмельницькій області поранення різного ступеня тяжкості отримали 20 людей.

Окрім того, росіяни атакували дронами-камікадзе територію неподалік Хмельницької АЕС, тому внаслідок цього без світла залишилися 1860 споживачів у Славутичі та Нетішині на Хмельниччині.

Як ми писали, окупаційні війська запустили по низці регіонів країни 11 дронів-камікадзе "Шахед", українським оборонцям вдалося збити усі ворожі безпілотники.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: