fbpx
Сьогодні
13:47 24 Жов 2023

У росії зробили нову заяву про двійників глави кремля

Фото: Associated Press

У своїй звичній манері  в кремлі пішли назад, заявивши, що у російського диктатора володимира путіна двійників немає. А всі розмови про протилежне нібито лише "абсурдні утки".

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на заяву прес-секретаря президента росії дмитра пєскова.

"Жодних немає двійників. Щодо роботи, це відноситься до категорії абсурдних качок, які із завидною завзятістю обговорюють цілу низку ЗМІ", – сказав він.

Нібито, за словами пєскова, "нічого, окрім посмішки, це не викликає".

Довідка про двійників путіна

У 2020 році сам путін заявляв, що не використовує двійників. При цьому тоді в розмові з журналістами він зізнався, що в 2000-х завести двійника йому все ж таки пропонували, але він нібито відмовився.

Варто відзначити, що путіна ловлять на постійних нестиковках у поведінці, які йому не притаманні.

Наприклад, замість російського диктатора володимира путіна на військовому полігоні під Рязанню в жовтні 2022 року перед об'єктивами фото та відеокамер міг бути його двійник.

Також за даними глави ГУР Кирила Буданова у квітні 2023 року окуповані території України відвідував також не справжній путін.

На думку Буданова, у Путіна є не менше трьох двійників. Всім їм для більшої подібності виконували пластичні операції.

За його словами, раніше вже виявляли двійників путіна, які заміняли його в особливих випадках, але зараз це звичайна практика.

"Ми знаємо про трьох осіб, які постійно з'являються, але скільки їх, ми не знаємо. Вони все робили пластичні операції, щоб бути схожими. Єдине, що їх видає, це зріст. Це видно на відео та фото. Також жестикуляція, мова тіла та мочки вух, оскільки вони є унікальними для кожної людини", – зазначив Буданов.

Нагадаємо, довіра у світі до російського диктатора володимира путіна на тлі війни, яку він розв'язав проти України, опинилася на найнижчому рівні за весь час.

Дослідження, проведене у 24 країнах, показало, що в середньому 82% респондентів мало або зовсім не впевнені в тому, що російський лідер "вчиняє правильно стосовно світових справ".

Також Рубрика повідомляла, що комісія з журналістської етики засудила висловлювання ведучої єдиного телемарафону, яка під час спілкування в етері порівняла поведінку путіна з аутизмом: пізніше вона вибачилася за свої слова.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: