fbpx
Сьогодні
Відео, фото 08:43 24 Жов 2023

Міністр оборони України зустрівся з послами G7

Фото: Фейсбук / Рустем Умєров

У ході зустрічі з послами країн G7 міністр оборони України Рустем Умєров представив свою нову команду.

Як пише Рубрика, про це він повідомив в соцмережі Х.

"Був радий зустрічі з послами G7 в Україні. Ми представили нашу команду Міноборони та представили наше бачення роботи", – написав Умєров.

Він також перерахував пріоритети Міністерства оборони.

"Наші ключові пріоритети: забезпечення наших бійців усім необхідним; розвиток технологій, які забезпечують нашу перемогу; забезпечення прозорого функціонування летальних і нелетальних закупівельних агентств", – додав міністр.

Умєров також висловив вдячність партнерам за всю підтримку, яку вони надають Україні — військову, політичну, економічну.

Фото: Фейсбук / Рустем Умєров

Як повідомляла Рубрика, міністр оборони України Рустем Умєров провів предметну розмову з Міністром оборони США Ллойдом Остіном та поінформував його про ситуацію на полі бою й подякував міністру оборони США за ATACMS.

Довідка

Нагадаємо, Рустема Умєрова нещодавно призначили міністром оборони України. Він замінив на цій посаді Олексія Резнікова.

Кадрові перестановки сталися на тлі скандалів у відомстві, пов'язаних із закупівлями екіпірування для армії.

Як повідомлялося, новий міністр оборони України Рустем Умєров анонсував можливість створення нової посади — військового омбудсмена.

Також Кабінет Міністрів України звільнив Ганну Маляр, Дениса Шарапова, Андрія Шевченка, Володимира Гаврилова, Ростислава Замлинського, та Віталія Дейнегу з посади заступника Міністра оборони України.

Окрім цього, стало відомо, що письменник Ілларіон Павлюк у Міністерстві оборони обійме посаду начальника управління преси та інформації, яка раніше була у підпорядкуванні Ганни Маляр, до цього часу він служив у Головному управлінні розвідки.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: