fbpx
Сьогодні
19:31 19 Жов 2023

Посаду Маляр у Міноборони обійме колишній розвідник - письменник Павлюк

Фото: Facebook / Ілларіон Павлюк

Письменник Ілларіон Павлюк у Міністерстві оборони обійме посаду начальника управління преси та інформації, яка раніше була у підпорядкуванні Ганни Маляр, до цього часу він служив у Головному управлінні розвідки.

Про це Павлюк написав у Facebook, цитує Рубрика.

"Неймовірно гордий правом носити сову на шевроні, яке мав ці півтора року. Можу щиро сказати, що служити в ГУР мені пощастило. Не випало, не трапилось, а саме пощастило. Командири були справжніми лідерами та бойовими побратимами. Ціную це", зазначив в публікації він.

Також Павлюк додав, що приймає нову посаду начальника управління преси та інформації Міноборони.

"Нові завдання, новий амбітний напрямок, величезна відповідальність. Дякую міністру оборони за те, що повірив у мене й мою команду! Разом — до перемоги!!, зазначив Павлюк.

Що відомо про письменника Ілларіона Павлюка

Народився у 1980 році в Скадовську, що на Херсонщині.

Павлюк — багатодітний батько, письменник, журналіст, автор бестселерів "Я бачу, вас цікавить пітьма", "Білий попіл", "Танець недоумка".

У 2015 році він воював на Донбасі у складі добровольчого розвідувального спецпідрозділу "Гарпун". Після початку повномасштабної війни мобілізувався в один із підрозділів ГУР.

Довідка

Нагадаємо, Рустема Умєрова нещодавно призначили міністром оборони України. Він замінив на цій посаді Олексія Резнікова.

Кадрові перестановки сталися на тлі скандалів у відомстві, пов'язаних із закупівлями екіпірування для армії.

Як повідомлялося, новий міністр оборони України Рустем Умєров анонсував можливість створення нової посади — військового омбудсмена.

Також Кабінет Міністрів України звільнив Ганну Маляр, Дениса Шарапова, Андрія Шевченка, Володимира Гаврилова, Ростислава Замлинського, та Віталія Дейнегу з посади заступника Міністра оборони України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: