fbpx
Сьогодні
Фото 10:58 22 Жов 2023

Уранці армія рф обстріляла Куп'янськ: отримали поранення 3 людей, серед них двоє підлітків

Фото: Телеграм / Офіс генпрокурора

Зранку, 22 жовтня, у Харківській області російсько-окупаційні війська здійснили атаку на місто Куп'янськ, унаслідок чого поранення отримали троє людей, зокрема двоє підлітків 15 і 17 років.

Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише Рубрика.

Як зазначив очільник області, окупанти атакували місто з артилерії близько 07:00.

Російські загарбники влучили у житлові будинки, через що отримали поранення 15-річна дівчина та жінка 63 років.

Куп'янськ, обстріл

Фото: Телеграм / Офіс генпрокурора

"Їх госпіталізували у важкому стані", додав Синєгубов.

Окрім того, через російський обстріл по Куп'янську постраждав 17-річний хлопець. Зі слів очільника області, він зараз перебуває у лікарні в стані середньої тяжкості.

Куп'янськ, обстріл

Фото: Телеграм / Офіс генпрокурора

Також протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів.

Куп'янськ, обстріл

Фото: Телеграм / Офіс генпрокурора

Зокрема, під ворожими обстрілами перебували Першотравневе, Синьківка та Дворічна Куп'янського району, Борова Ізюмського району, Гатище, Бударки Чугуївського району та інші населені пункти.

Нагадаємо, що пізно ввечері, 21 жовтня, російські окупанти завдали удару по Харківщині, внаслідок чого ворожа ракета С-300 влучила у термінал перевізника "Нова пошта": 6 людей загинули та 16 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

"Серед ушпиталених 7 людей перебувають  у стані середньої тяжкості. Ще7 чоловіків– у тяжкому стані, лікарі борються за їхні життя та надають всю необхідну допомогу", наголосив голова ОВА.

Попередні обстріли Харківщини

17 жовтня під ударами росіян перебували населені пункти Чугуївського та Куп'янського районів. Зокрема, з артилерії, мінометів та іншого озброєння війська рф обстрілювали Вовчанськ, Красне Перше, Синьківку, Петропавлівку, Кислівку, Піщане та інші населені пункти. Пошкоджено житлові будинки та господарчі споруди.

18 жовтня російські війська відкрили вогонь по Харківській області. В обласному центрі зафіксували влучання в Індустріальний район. Внаслідок обстрілів у місті були певні проблеми зі світлом, але служби одразу після "прильоту" почали роботу щодо стабілізації напруги.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: