fbpx
Сьогодні
12:46 13 Вер 2023

Міжнародні стажування: наважся на професійний виклик на конференції від AIESEC у Києві

Відокремлений підрозділ ВМГО "АЙСЕК в Україні" у місті Києві організовує онлайн-конференцію, присвячену міжнародним професійним стажуванням. Вона відбудеться 23 вересня об 11:00 у Zoom.

Про це пише Рубрика.

У чому проблема?

Якщо ти шукаєш спосіб розвинутись фахово та особистісно, а також познайомитися з новою культурою, ця подія може стати необхідним поштовхом до твого кроку за межі традиційного кар'єрного шляху.

Яке рішення?

Представники AIESEC у Києві та запрошені спікери з партнерських організацій дадуть відповіді на запитання:

  • Як стати привабливим/ою кандидатом/кою на бажану позицію?
  • Як зробити своє резюме цікавим для роботодавців?
  • Який досвід можна отримати під час професійного стажування в іншій країні? Думками поділяться учасниці програми Global Talent.

Як це працює?

Відвідати конференцію запрошують усіх, хто цікавиться можливостями професійного зростання в омріяній сфері, прагне вивести своє резюме на новий рівень або хоче, та ніяк не наважиться, поїхати на стажування за кордоном.

Також команда департаменту вихідних професійних стажувань AIESEC у Києві у прямому ефірі підбере ідеальне стажування для охочих.

Реєстрація обов'язкова за посиланням.

Довідка

AIESEC – міжнародна молодіжна організація, що розвиває лідерство в молоді шляхом міжкультурних обмінів, членства в організації та проведенням подій, які сприяють розвитку юних лідерів.

AIESEC в Україні працює в сфері цілей сталого розвитку, інформуючи суспільство в цій тематиці та організовуючи ініціативи, які сприяють розв'язанню таких проблем.

Нагадаємо, що Івано-Франківська організація "Тепле місто" запускає безкоштовний навчальний курс для громадських організацій, в якому ділиться досвідом впровадження змін в місті через громадську діяльність.

Окрім того, українських ветеранів і членів їхніх родин запрошують на безкоштовні освітні програми з ІТ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: