fbpx
Сьогодні
13:59 12 Вер 2023

Глава кремля заявив, що набрав 270 тисяч "добровольців" і 300 тисяч призовників

Фото: GETTY IMAGES

російський диктатор володимир путін заявив, що за останні пів року 270 тисяч осіб добровільно підписали контракти з російським міноборони, ще 300 тисяч людей призвали в рамках мобілізації.

Про це повідомляє Інтерфакс, пише Рубрика.

"Ми провели часткову мобілізацію. 300 тисяч людей призвали. Зараз за останні 6-7 місяців у нас добровільно підписали контракти на службу у збройних силах та добровольчих підрозділах 270 тисяч осіб", – сказав путін під час пленарного засідання Східного економічного форуму у Владивостоку.

За його словами, "процес триває, щодня 1000-1500 осіб приходять для підписання контракту".

Так путін відповів на запитання модератора, чи планується проведення нової хвилі мобілізації в країні.

Як повідомлялось раніше, британська розвідка підтвердила наміри рф призвати до армії ще 420 тисяч контрактників.

Як писала Рубрика, за даними Генштабу, у зв'язку із катастрофічними втратами очікується, що найближчим часом у рф та на тимчасово окупованих територіях України розпочнеться масова примусова мобілізація населення. Її показники за різними оцінками можуть становити від 400 до 700 тисяч осіб.

Нагадаємо, британська розвідка вважає, що в регіонах росії почали формувати так звану тероборону, оскільки на росії почали відчувати брак професійних військових.

Також розвідка Британії повідомляла, що росія вербує мігрантів на війну в Україну, щоб уникнути внутрішньої відкритої мобілізації.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: