fbpx
Сьогодні
13:55 12 Вер 2023

Маляр: українців вчергове закликають не повідомляти про успішні операції ЗСУ до офіційних заяв Генштабу

Фото: Міністерство оборони України

Мешканців звільнених населених пунктів та багаточисленних блогерів знову закликали не повідомляти до офіційних заяв Генерального штабу ЗСУ про звільнення територій.

З таким меседжем виступила заступниця міністра оборони Ганна Маляр в телеефірі єдиних новин.

"Плани ЗСУ під час війни оголошувати не можна, тому що тоді вони не здійсняться, інформація – це теж елемент бойових дій, і дуже важливий….

Навіть є той момент, коли певний населений пункт повертається під контроль ЗСУ, поки не будуть там закріплені ЗСУ, ми не можемо про це повідомляти.

І, користуючись нагодою, я звертаюся до всіх небайдужих і місцевих громадян, і блогерів, всіх, хто хоче порадіти перемогам, не поспішати все це робити до офіційних заяв Генштабу або Головнокомандувача", – сказала Маляр.

Вона нагадала, що Генеральний штаб, Міноборони підтверджували інформацію про проведення контрнаступальних дій ЗСУ та про успішні результати окремих операцій.

Водночас, як наголосила Маляр, більш детальну інформацію Генштаб буде оголошувати тільки після того, як операції по тих чи іншим напрямках будуть завершені.

Що відомо про контрнаступ Збройних сил України

За даними Генштабу, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку. Захисникам доводиться стикатися з сильно замінованими територіями та добре збудованими укріпленнями ворога.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: