fbpx
Сьогодні
12:19 24 Сер 2023

Наєв привітав українців з Днем Незалежності: Світова єдність вселяє впевненість у завершенні визвольної війни нашою Перемогою

Фото: facebook Командування Об'єднаних Сил ЗСУ

Командувач Об'єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв привітав українців з День Незалежності і зазначив, що оборонна допомога партнерів країни демонструють єдність антипутинської коаліції.

Про це генерал-лейтенанта Сергія Наєва написав у Телеграмі.

«Шановні друзі, бойові побратими!

Щиро вітаю вас з головним святом країни — Днем Незалежності!

Вже другий рік український народ відзначає День Незалежності в умовах тотальної війни.

Ворог веде бойові дії не звертаючи уваги на конвенції та міжнародні угоди. Його ціль —знищення України та українського народу. Але історія людства доводить, що диктаторські режими приречені на поразку. Так, перемога буде нелегкою.

Сьогодні весь український народ та Збройні Сили демонструють світові приклад відчайдушності у своїй історичній боротьбі за Незалежність та Свободу. Солдати та сержанти, офіцери та генерали у режимі 24/7 несуть службу та ведуть бойові дії.

Наше прагнення назавжди піти від москви та доєднатися до загальносвітових цінностей гуманізму та демократії підтримує абсолютна більшість цивілізованих країн світу. Допомога наших міжнародних партнерів дозволяє нам тримати стрій та давати гідну відсіч ворогові.

Сучасні зброя, озброєння та військова техніка, що надходить до українського війська, наочно демонструють єдність антипутинської коаліції. І така воістину світова єдність вселяє впевненість у безальтернативному завершенні нашої визвольної війни нашою ж Перемогою!», — наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: