fbpx
Сьогодні
Фото 15:15 20 Сер 2023

На Харківщині ворог обстріляв лікарню та приватний сектор у Вовчанську: є загиблий

English version here

Фото: МВС

російські війська сьогодні, 2о серпня, обстріляли територію лікувального закладу та приватний сектор Вовчанську Харківської області. Відомо про загиблого, також у місті сталися пожежі.

Про це повідомило Міністерство внутрішніх справ, інформує Рубрика.

Унаслідок обстрілів загинув чоловік 1952 року народження, він отримав смертельні осколкові поранення.

Фото: МВС

На території лікарні загорівся дах та конструкції будівлі, яка не працює, а також суха трава поблизу приватного житлового будинку на загальній площі близько тисячі квадратних метрів.

О 13:50 рятувальники ліквідували пожежу.

Фото: МВС

Попередні обстріли Харківщини

За даними ОВА, сьогодні, 20 серпня, приблизно о 7 ранку російсько-окупаційні війська обстріляли місто Куп'янськ. Важкого поранення зазнав цивільний чоловік приблизно 40 років. Наразі медики борються за його життя.

Окрім того, протягом минулої доби під обстрілами росіян перебували населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів.

У області пошкоджені приватні будинки, будівля агропідприємства, дитячий садок, пансіонат, пекарня, церква, складські приміщення та господарські споруди цивільних підприємств.

Також сталися пожежа на території м'ясокомбінату у Куп'янську, а у Кругляківці — на території лісництва.

Як повідомив голова Харківської ОВА, на Харківщині із Куп'янської громади, яка потерпає від щоденних ворожих обстрілів, евакуювали 542 людини.

"Із головами районної та міської адміністрацій окремо зупинилися на евакуаційних процесах. Зокрема на важливості роз'яснювальної роботи серед населення та, передусім, сімей з дітьми. На сьогодні евакуювали 542 людини, з них 144 дитини. Маємо максимально убезпечити цивільне населення від російського терору", – наголосив Синєгубов.

Нагадаємо,що в Харківській області  на деокупованих територіях Куп'янського району оголосили проведення обов'язкової евакуації цивільного населення.

На Харківщині з прикордонних територій влада примусово евакуює дві сотні дітей.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: