fbpx
Сьогодні
22:43 17 Тра 2024

У Санкт-Петербурзі на території військової академії зв’язку пролунав вибух: є поранені

скрін відео з тг-каналу "Гроза"

У Санкт-Петербурзі прогримів вибух на території військової академії зв'язку. Місцева влада заявила про постраждалих.

Про вибух повідомило місцеве видання Фонтанка.ру, також про «пригоду» повідомляє губернатор Санкт-Петербурга Олександр Бєглов, пише Рубрика.

Вибух прогримів близько 20 години. На місце приїхали пожежники, поліція та росгвардія. Спершу низка Telegram-каналів припустили, що вибух стався через «теракт» або «удар безпілотника».

Водночас за даними «Фонтанки.ру», у підвалі міг вибухнути навчальний боєприпас. Постраждало щонайменше семеро людей, але загиблих немає.

Версії про «теракт» або «удар безпілотника» співрозмовники «Фонтанки.ру» відкинули. Пропагандистське агентство ТАСС повідомило, що вибухнув боєприпас часів Другої світової.

Як повідомили в Ленінградському військовому окрузі, семеро військових постраждали під час вибуху на господарській території Військової академії зв'язку імені Будьонного в Петербурзі. На території академії довільно здетонував боєприпас часів Другої світової війни, усіх постраждалих доправили в медустанову Міноборони.

Для з'ясування причин і обставин того, що сталося, на місці події працюють представники командування Ленінградського військового округу, заявили у пресслужбі.

Губернатор Санкт-Петербурга Олександр Бєглов заявив, що "подія в Академії зв'язку в Петербурзі перебуває в зоні відповідальності Міноборони і не має терористичного характеру".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: