fbpx
Сьогодні
Відео 22:37 30 Лип 2023

Захарова озвучила нову безглузду "ціль" війни в Україні

У російській федерації вигадали нову "ціль СВО". На цей раз вона полягає в "антиколонізаторських устремліннях" держави-агресора.

Виявляється, росія вбиває українців і руйнує українські міста, щоб держави Африки були вільними. Таку дивовижну думку висловила офіційна речниця МЗС РФ Марія Захарова під час саміту Росія – Африка, що проходив 27-28 липня в російському Санкт-Петербурзі.

Виступаючи перед учасниками саміту та африканськими журналістами, Захарова видала, що росія розпочала неспровоковану збройну агресію проти України заради африканців.

"За що ми б'ємося? Ви хіба не бачите, що наші хлопці віддають свої життя? Не просто виступають, не просто говорять, а своїми життями відстоюють право не тільки Африканського континенту, а всіх людей на нашій планеті бути вільними", – заявила представниця російського міністерства закордонних справ.

Нагадаємо, раніше Марія Захарова заявила, що українці мріють про такого президента, як путін – і ненавидять Росію не через її агресивне вторгнення, горе, руйнування та смерті, які вона принесла на українську землю, а "через заздрість".

Також Захарова пригрозила розбомбити завод Rheinmetall, який буде збудовано в Україні. У Німеччині на погрози відповіли. У збройовому концерні заявили, що на погрози агресора не збираються реагувати і зупиняти будівництво підприємства не будуть.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: