fbpx
Сьогодні
Фото 10:37 29 Лип 2023

Воїни з незламною волею: Президент привітав бійців Сил спеціальних операцій з нагоди професійного свята

Фото: Телеграм / Zelenskiy / Official

Президент України Володимир Зеленський привітав спецпризначенців із професійним святом та подякував захисникам за відвагу у війні проти російської федерації.

Про це пише Рубрика, посилаючись на привітання Глави держави в Telegram.

Як зазначив український лідер, українські спецназівці виконують широкий спектр бойових завдань у найнебезпечніших та найскладніших умовах.

ССО

Фото: Телеграм / Zelenskiy / Official

Зеленський зазначив, що бійці ССО вміло протистоять російському агресору, не маючи перешкод, які б не змогли подолати.

ССО

Фото: Телеграм / Zelenskiy / Official

"Воїни з незламною волею, витримкою, кмітливістю, мужністю та наполегливістю. Українські спецпризначенці. Ви виконуєте широкий спектр бойових завдань у найнебезпечніших і найскладніших умовах. Уміло протистоїте російському агресору, не маючи перешкод, які не змогли б подолати", наголосив Зеленський.

ССО

Фото: Телеграм / Zelenskiy / Official

Глава держави подякував спецназівцям за відвагу, героїчне виконання службового обов'язку та самопожертву.

ССО

Фото: Телеграм / Zelenskiy / Official

ССО

Фото: Телеграм / Zelenskiy / Official

Нагадаємо, що на Донеччині у районі міста Бахмут оператори одного з підрозділів Сил спецоперацій у взаємодії з HIMARS знищили станцію РЕБ та комплекс "Зоопарк" російських окупантів.

Як писала Рубрика, для ураження російських цілей захисники Сил спецоперацій ЗСУ використовують ударний безпілотний авіаційний комплекс. Також воїни ЗСУ показали, як з гаубиці та мінометів знищили ворожу БМП.

Що відомо про ССО

Сили спеціальних операцій Збройних сил України, ССО ЗСУ — окремий рід сил Збройних сил України, до складу якого входять частини спеціального призначення і підрозділи інформаційно-психологічних спеціальних операцій, що комплектуються спеціально навченими фахівцями, які мають спеціальні можливості у сферах розвідки, прямих акцій та військової підтримки для виконання складних, небезпечних, інколи політично чутливих операцій, що проводить командування ССО.

Гаслом Сил спеціальних операцій ЗСУ, було обрано бойове гасло Святослава Хороброго — "Іду на ви!". Нову символіку й однострої було остаточно затверджено наказом МО № 606 від 20 листопада 2017 року.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: