fbpx
Сьогодні
19:32 15 Чер 2023

HIMARS в дії: спецпризначенці знищили під Бахмутом російську станцію РЕБ та комплекс "Зоопарк"

Фото: Скріншот з відео

На Донеччині у районі міста Бахмут оператори одного з підрозділів Сил спецоперацій у взаємодії з HIMARS знищили станцію РЕБ та комплекс "Зоопарк" російських окупантів.

Про це пише Рубрика, посилаючись на пресслужбу ССО.

Як повідомили захисники, воїни ССО розвідали позиції радіолокаційного комплексу артилерійської розвідки "ЗООПАРК-1" та станції РЕБ "Борісоглєбськ-2".

Потім дані про місцезнаходження комплексів спецпризначенці оперативно передали побратимам із ракетно-артилерійського підрозділу.

"В ході вогневого ураження знищено ворожу техніку та майже всю живу силу противника. Вижити вдалося небагатьом, але не надовго…Працюємо далі", наголосили військові.

Як писала Рубрика, морські піхотинці ліквідували російський ударний вертоліт Ка-52 "Алігатор", який став 301-м знищеним вертольотом ворога від початку великої війни.

"Ювілейним" став російський Ка-52 "Алігатор", збитий 12 червня.

Також українські воїни видовищно розгромили 122-мм самохідну артилерійську установку росіян 2С1 "Гвоздика". А на Бахмутському напрямку наші бійці знищили склад боєприпасів та гармату окупантів.

Нагадаємо, лише минулої доби російська армія втратила 580 військових, 12 танків, вертоліт і десятки одиниць інших видів техніки.

Раніше у британській розвідці повідомили, що росія активізувала тактичну авіацію на тлі контрнаступу ЗСУ.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: