fbpx
Сьогодні
15:51 08 Лип 2023

"ПТН ПНХ!": Укрпошта випустила ексклюзивну рамку - у чому рішення

Фото: Укрпошта

Укрпошта представила благодійний випуск марки "ПТН ПНХ!", а також поштову картку, випущену до річниці повномасштабної війни.

Про це пише Рубрика, посилаючись на пресслужбу Укрпошти.

У чому проблема?

За словами міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олександра Камишіна, від загального фонду укриттів столиці комісія по перевірці оглянула 73% сховищ Києва, з яких третина виявилася непридатна. Він зазначав, що абсолютна більшість укриттів залишаються без вільного доступу.

Така ситуація майже по всіх регіонах країни. Також неналежно облаштовані укриття у багатьох закладах освіти.

Яке рішення?

Як повідомляють, до випуску входять марка "ПТН ПНХ!" з відбитком штемпеля "Перший день. Київ. 24.02.2023" та поштова картка, випущена до річниці повномасштабної війни.

Як це працює?

Зазначають, що тираж випуску лімітований – 1000 екземплярів. Ціна – 1600 грн.

Як розповіли в Укрпошті, одна тисяча гривень від реалізації кожної презентаційної рамки буде спрямована на облаштування шкільних укриттів.

Зазначають, що у день офіційного введення в обіг поштова марка "ПТН ПНХ!" викликала неймовірний ажіотаж та успіх.

ПТН ПНХ марка

Фото: Укрпошта

Відмітимо, що зображення марки на своїй сторінці в Instagram опублікував всесвітньо відомий англійський художник графіті Бенксі.

Придбати випуск "ПТН ПНХ!" на цей час практично неможливо. Єдиний шанс стати власником славнозвісного випуску – замовити ексклюзивну благодійну рамку.

Відмітимо, що товариство Червоного Хреста України за сприяння Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України встановлює 10 укриттів у Херсонському та Бериславському районах Херсонської області в населених пунктах, що розташовані вздовж Дніпра.

Нагадаємо, що Укрпошта 30 червня до річниці звільнення острова Зміїний випустить марку "Головне управління розвідки Міністерства оборони України". А у Львові презентували новий блок поштових марок для вшанування пам'яті загиблих прикордонників.

Як писала Рубрика, три почесні відзнаки престижної премії "World Post & Parcel Awards 2023" отримала "Укрпошта", зокрема, марка "Русскій воєнний корабль, іді …" – визнана найкращою у світі у 2022 році.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: