fbpx
Сьогодні
18:53 28 Тра 2023

Нічна атака БпЛА : в Житомирі пошкоджено щонайменше 26 будинків

English version here

У Житомирі  внаслідок нічної атаки ворожих ударних дронів пошкоджено щонайменше 26 будинків, а також заклади освіти та охорони здоров'я.

Про це повідомили у Житомирській міській раді, інформує Рубрика.

"Станом на зараз є пошкодження за адресами: Космонавтів, 56; Тутковського, 15; Вокзальна, 24; Чуднівська, 100; Вітрука, 47; Площа польова, 15, 13; Кибальчича, 6; Вітрука, 33; Вітрука, 57; Вітрука, 42/7; Перемоги, 4; Вокзальна, 20, 22; Вокзальна, 24; Бердичівська, 30, 41, 87; Льва Толстого, 30; Селецька, 21; Бердичівська, 85; Корольова, 50; Тутковського, 15; Кондратюка, 7; Космонавтів, 56; Ріхтера, 46", – йдеться у повідомленні.

У міськраді закликали жителів повідомляти, якщо їхній будинок зазнав пошкоджень, але його немає в цьому переліку. У коментарях до посту користувачі пишуть й інші адреси.

Крім того, пошкоджень зазнали заклади освіти та охорони здоров'я.

"Заклади освіти та заклади охорони здоров'я, де є пошкодження дверей та вікон, працюють у штатному режимі. Лише учні ліцею № 25, які тимчасово вчаться у ліцеї № 33, відзавтра вчитимуться дистанційно", – повідомили в міськраді.

Довідка

Нагадаємо, що у ніч на 28 травня, окупаційні війська завдали масованого удару безпілотними літальними апаратами по столиці: наслідок чого від уламків збитих ППО дронів виникли дві пожежі, є руйнування, є загиблий.

У столиці повітряна тривога тривала понад 5 годин. Йшла напружена робота Протиповітряної оборони, кияни не спали від постійних вибухів протягом кількох годин.

У КМВА повідомили, що вночі 28 травня, за попередніми даними, було знищено понад 40 ворожих безпілотників.

У ВМС повідомили, що екіпаж артилерійського катера Військово-морських сил Збройних сил України у ніч на 28 травня під час масованої атаки рф збив в акваторії Київського водосховища один з ударних безпілотників ворога Shahed.

Як писала Рубрика, у ніч на 28 травня окупаційна армія завдала наймасованішого удару іранськими дронами-камікадзе по Україні, випустивши 54 баражуючі боєприпаси, протиповітряна оборона знищила 52 із них.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: