fbpx
Сьогодні
16:57 28 Тра 2023

Над Київським водосховищем захисники ВМС пострілом з артилерійського катера знищили один із "Шахедів"

Фото з відкритих джерел

Екіпаж артилерійського катера Військово-морських сил Збройних сил України у ніч на 28 травня під час масованої атаки рф збив в акваторії Київського водосховища один з ударних безпілотників ворога Shahed.

Як передає Рубрика, про це ВМС повідомили в Телеграмі.

"Сьогодні, 28 травня, під час ракетної небезпеки один з артилерійських катерів річкової флотилії Військово-морських сил в акваторії Київського водосховища виявив БПЛА. Рішучими та впевненими діями особового складу артилерійського катеру Шахед-136 було знищено", — ідеться в повідомленні.

Довідка

Нагадаємо, що у ніч на 28 травня, окупаційні війська завдали масованого удару безпілотними літальними апаратами по столиці: наслідок чого від уламків збитих ППО дронів виникли дві пожежі, є руйнування, є загиблий.

У столиці повітряна тривога тривала понад 5 годин. Йшла напружена робота Протиповітряної оборони, кияни не спали від постійних вибухів протягом кількох годин.

У КМВА повідомили, що вночі 28 травня, за попередніми даними, було знищено понад 40 ворожих безпілотників.

Як писала Рубрика, у ніч на 28 травня окупаційна армія завдала наймасованішого удару іранськими дронами-камікадзе по Україні, випустивши 54 баражуючі боєприпаси, протиповітряна оборона знищила 52 із них.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: