fbpx
Сьогодні
13:17 23 Тра 2023

Маляр прокоментувала повстання на Бєлгородщині проти диктатора рф: соромно паспорт показати

Фото: скриншот відео

Те, що наразі відбувається у Бєлгородській області російської федерації, у Міноборони України називають внутрішньою кризою, яка назрівала ще до повномасштабного вторгнення в нашу державу.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Telegram заступника міністра оборони Ганни Маляр.

"Тому що те, що робить Путін з Російською Федерацією тим, що він з нами веде війну, викликає невдоволення в усіх свідомих росіян. І те, що для них ганебно зараз діставати свій паспорт, що вони соромляться показати у світі, що вони – громадяни Росії, рано чи пізно повинно було призвести саме до того, що зараз відбувається у Бєлгородській області", – пояснила вона.

За словами Маляр, ініціаторами ситуації є ні хто інші, як патріоти росії.

"Всі розуміють, що цей режим треба змінювати. Ця критична маса просто назбиралася саме зараз. Це не те, що виникло раптом. Це невдоволення поступово накопичувалось", – додала заступник міністра.

Вона підкреслила, що внутрішньоросійські тенденції, що наразі спостерігаються у Бєлгородській області, є "передбачуваною внутрішньою російською кризою, яка назрівала ще до повномасштабного вторгнення РФ в Україну" та продиктовані бажанням громадян змінити політичний устрій країни та "припинити криваву війну, яку розв'язав Кремль".

Довідка

Після початку рейду "Російського добровольчого корпусу" та легіону "Свобода Росії" у Бєлгородську область 22 травня, в регіоні, за даними місцевої влади, проходить нібито "зачистка" території. Місцевих мешканців просять не повертатись до своїх домівок, бо так звана "контртерористична операція" все ще триває. Наразі відомо про смерть жінки під час евакуації з "тривожної" області рф. Також до двох поранених російські силовики "не можуть дійти".

Нагадаємо, у понеділок, 22 травня, "Російський добровольчий корпус" та легіон "Свобода Росії" розпочали рейд в Бєлгородську область. За даними Головного управління розвідки, метою таких дій є створення "зони безпеки" для захисту українців.

Пізніше повідомлялось, що вони, ймовірно, розташувалися на території майже 5 квадратних кілометрів.

Також повідомлялось, що росіяни терміново вивозять сховище ядерних боєприпасів із Бєлгородської області.

Крім того, влада рф на тлі операції "РДК" розпочала збір співробітників МВС у Бєлгородській області.

Також у США прокоментували події у Бєлгородській області: Україна сама вирішує, як вести бойові дії.

А  російські ЗМІ повідомляють, що у Бєлгороді дроном атаковано будівлю ФСБ.

У вівторок, 23 травня, російська влада повідомила про продовження "контртерористичної операції" у Бєлгородській області рф.

А британська розвідка повідомляє, що партизани за останні дні тричі атакували Бєлгородську область.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: